Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitMEX, Kripto Para Veri ve Endeks Firması ile Ortaklık İmzaladı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından ve en popüler kripto para türev ürünü alım satım platformlarından birisi olan BitMEX, kripto para veri ve endeks firması olan CryptoCompare ile ortaklık imzaladı.

Ortak yapılan bir basın açıklamasına göre firmaların ortaklık imzalamasının en büyük hedefi, profesyonel yatırımcılara bir finansal bilgi platformu olan Refinitiv Eikon üzerinde gerçek zamanlı kripto para vadeli işlem sözleşmesi verisi sunabilmek.

Şeyseller menşeli kripto para türev ürünü platformunun CEO’su Arthur Hayes, basın açıklamasında şunları ifade etti:

”Konu yatırım yapmaya geldiğinde, iyi karar verebilme yetisi tamamıyla somut verilere bağlı hale geliyor. Kurumsal yatırımcılar için karar verme süreçleri boyunca onlara kripto para vadeli işlemleri konusunda destek sağlayabilecek yeni bir veri kaynağı sunuyor olmaktan dolayı mutluyuz. ”

Hayes yapılan bu ortaklığın sektöre daha fazla kurumsal yatırımcı çekeceğini ve kripto para sektöründeki ”şeffaflık ile güveni” arttırabileceğini vurguladı.

BitMEX aslında sektörde en çok eleştirilen kripto para borsalarından birisi. Firma kullanıcılara 100 kata kadar kaldıraçlı işlem yapabilme seçeneği vermesi ile bazıları tarafından sert bir şekilde eleştirilse de, bazıları tarafından bunun sadece bir seçenek olduğu ve kullanıcıların seçip seçmemesine karışılmadığı yönünde savunulmakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment