Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitocin Borsası Binance 14 Coin Çiftini Delist Edecek!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 14 işlem çiftini daha spot işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 27 Eylül Çarşamba günü yaptığı resmi açıklama ile My Neighbor Alice (ALICE), AVA (AVA), Biconomy (BICO), Clover Finance (CLV), Dego Finance (DEGO), Golem (GLM), Kusama (KSM), WAX (WAXP), Tezos (XTZ), BNB (BNB), Dogecoin (DOGE), Solana (SOL), Tokocrypto (TKO) ve Ripple’a (XRP) ait 14 işlem çiftini spot işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Binance açıklamaya göre ALICE/BUSD, AVA/BUSD, BICO/BUSD, CLV/BUSD, DEGO/BUSD, GLM/BUSD, KSM/BUSD ve WAXP/BUSD işlem çiftlerini TSİ 29 Eylül saat 08.00, XTZ/BUSD, BNB/BIDR, DOGE/BIDR, SOL/BIDR, TKO/BIDR ve XRP/BIDR işlem çiftlerini saat 10.00 itibariyle spot işlemlerden kaldıracak ve alım-satımı durduracak.

Binance ayrıca kullanıcıların söz konusu varlıklar için platform üzerinde bulunan diğer işlem çiftlerinde alım-satım yapmaya devam edebileceğini söyledi ve ilgili işlem çiftleri özelinde ticaret botu kullanan yatırımcıların olası kayıpları önlemek için işlemlerini iptal etmelerini tavsiye etti.

Binance yaptığı paylaşımda, kullanıcılara BUSD varlıklarını Şubat 2024’ten önce diğer kripto para birimlerine dönüştürmesini teşvik etti. Binance bu kapsamda neredeyse her hafta 15-20 işlem çiftini delist ediyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!