Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitPay Ethereum Ödemeleri Kabul Etmeye Başladı!

Son günlerde adı Hong Kong içerisinde yaşanan olaylardan dolayı eylemcilerin Bitcoin ödemelerine izin vermemesi skandalı ile anılan BitPay, yeni bir hamleye imza atarak toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum ödemelerini kabul etmeye başlayacağını açıkladı.

Bugün firma tarafından yapılan açıklamada Bitcoin, Bitcoin Cash ve birkaç stabil koin’in yanı sıra 200’den fazla ülkede Ethereum ödemelerinin de mümkün kılınacağı müjdelendi.

Ethereum kurucu ortaklarından Vitalik Buterin de Ethereum’un böyle bir yolla küresel ödeme sistemlerine entegre edilmesinin heyecan verici olduğunu ifade etti ve bunun kesinlikle Ethereum ekosistemi için yeni bir olasılıklar dünyası açtığını itiraf etti.

BitPay 200’den fazla ülkede binlerce mağazaya kripto para ödemeleri için yardımcı olmakta ve müşterilerin kripto para ile yaptığı ödemeleri anında itibari paraya çevirerek arada köprü görevi görmekte. Bu yeni hamle hem son günlerde satışları düşen BitPay için, hem de yükseliş bekleyen Ethereum için iyi olarak yorumlanmakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment