Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin.com CEO’su Alt Koin Yatırımcılarını Sevindirdi!

Bitcoin Cash’in önde gelen isimlerinden birisi olan ve yakın zamanda Bitcoin.com bünyesindeki CEO’luk görevini bırakan Roger Ver, yerine Stefan Rust’ın geçtiğini ve kendisinin de oldukça başarılı bir yönetici olduğunu vurgulamıştı.

Rust da aynı Ver’in anlattığı gibi çalışmalara başladı ve HTC ile Bitcoin Cash dahili cüzdanlarına dayanan ortaklığa imza atmadan önce, kendi kripto para borsasını da piyasaya sürdü. HTC’nin yeni Exodus 1 isimli blockchain telefonunda Bitcoin Cash’e özel bir dahili kripto para cüzdanı sunulmasını sağlayan ortaklık hakkında bir soru cevap etkinliği düzenleyen Rust, alt koin yatırımcılarını sevindirecek açıklamasını da burada dile getirdi.

Birçok kripto para analisti 2020 yılına kadar Bitcoin’in rekor üzerine rekor kıracağını düşünse de, aslında Rust farklı bir bakış açısına sahip. Yeni CEO’ya göre 2020 yılına kadar kripto para sektörü ciddi bir değer artışı yakalayacak olsa da, bu Bitcoin yerine alt koin’lerden kaynaklı olacak.

Rust, alt koinlerin Bitcoin’den farklı çeşitli alanlarda da kullanılabilmelerinden dolayı lider kripto para biriminden çok daha çekici bir hal aldıklarını ifade etti. Soru cevap etkinliğinde Rust’ın yaptığı bu tahmin özellikle alt koin yatırımcılarını bir hayli ”mutlu” etti ancak bunun doğru olup olmayacağını zaman gösterecek.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment