Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitPay Haberleri Sonrası Bitcoin Cash 2 Bin Doları Geçti

Bitcoin ile ödeme hizmeti sunan BitPay’in Bitcoin Cash’i kabul etmeye başlayacağı haberiyle beraber Bitcoin Cash bugün 2 bin $ sınırını aşmayı başardı.

BitPay’in şirket blogunda cuma günü atılmış gönderiye göre artık tüccarlar için daha fazla para birimi eklemek gerekiyor. Şirket zaman içinde “Bitcoin’in ilham verdii diğer Blockchainler” üzerinden ödeme seçenekleri eklemeyi de planlıyor. Bunların ilki ise Bitcoin Cash oldu. Bitcoin Cash’in eklenmesiyle ilgili açıklama yapan BitPay ekibi şöyle yazdı:

“Bu yıl içinde BitPay Card dolumu ile başlamak üzere Bitcoin Cash ile ödeme seçeneğini desteklemeye başlayacağız. Tüm BitPay faturaları 2018’in başında standart olarak Bitcoin Cash ile ödeme seçeneğini barındıracak.”

BitPay’e dahil olmanın Bitcoin Cash’in piyasadaki kullanımını arttıracağına ve daha fazla kullanıcıya sahip olmasını sağlayacağına inanan yatırımcılar Bitcoin Cash almaya başladılar ve bu da işlem hacminde ciddi bir artışa yol açtı.

Botcoin Cash Charts

Geçtiğimiz haftayı 1,700-1,900 $ düzeylerinde geçiren Bitcoin Cash genel olarak istikrarlı bir hafta geçirdi. Yatırımcıların BitPay haberine tepki vermesi hafta sonu dolayısıyla rötar yapmış olacak ki fiyattaki artış ancak bugün yaşanabildi. Haber yazım saatiyle Bitcoin Cash fiyatı 2 bin 282 $.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment