Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bittrex 31 Ülkede Hizmeti Kesiyor

Dünyanın en büyük kripto para şirketlerinden biri olan Bittrex 31 farklı ülkede artık hizmet vermeyecek.

ABD merkezli kripto para şirketi Bittrex’in uluslararası kolu olan Bittrex International bu ülkelerden tamamen çekilecek gibi görünüyor.

Hangi Ülkeler?

Şu anki bilgilere göre Bittrex’in toplamda 31 farklı ülkeden çekileceği düşünülüyor.

Bunların arasında pek çok kripto para takipçisinin zaten takip ettiği Venezuela’nın yanı sıra birbirinden farklı ülkeler bulunuyor. Güncel bilgilere göre bu 31 ülke içerisinde Afganistan, Mısır, Borsa Hersek, Kamboçya, Orta Afrika Cumhuriyeti, Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Fildişi Sahilleri, Tunus, Etiyopya, Uganda ve Yemen bulunuyor.

Afghanistan, Egypt, Bosnia and Herzegovina, Cambodia, the Central African Republic, the Democratic Republic of the Congo, Ivory Coast, Tunisia, Ethiopia, Uganda and Yemen

Hizmet Vermeyecek

Cointelegraph gibi kaynaklara göre Bittrex onlarca farklı ülkede artık hizmet vermeyecek. Şirketin tam olarak niye böyle bir karar aldığı bilinmese de konunun KYC/AML regülasyonlarıyla ilgili olabileceği düşünülüyor.

Şu an için Bittrex’in bu ülkelerden neden çekildiğine dair kesin bir bilgi yok. Konu hakkında paylaşılan bilgilere göre şirket sadece Venezuela’daki kullanıcılarıyla iletişime geçerek artık orada hizmet vermeyeceği belirtti ancak herhangi bir sebep sunmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment