Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bittrex Açıkladı: Banka ve Kredi Kartıyla İşlem Yapılabilecek

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Bittrex bugün yeni bir duyuru yaptı. Uluslararası müşterilerin kredi ve banka kartıyla işlem yapabileceğini açıklayan şirket aynı zamanda referans programıyla ilgili de bazı bilgiler paylaştı.

Banka Kartıyla İşlem

Şu anda sektörün en büyük isimlerinden biri olan Bittrex, 2014 yılında ABD’de kuruldu. Birçok ülkede hizmet veren Bittrex uluslararası yatırımcıları sevindirecek yeni bir adım attı.

Bittrex Global kullanıcıları artık borsada işlem yapmak için kredi ve banka kartlarını kullanabilecekler. Bittrex Global COO’su Stephen Stonberg, şirketin bu hamlesi hakkında şu yorumu yapıyor:

Kullanıcılarımıza sürekli olarak daha iyi şekilde hizmet sunmaya çalışıyoruz. Şu anki en büyük önceliklerimizden biri mobil ticareti kolaylaştırmak. Hem yeni hem mevcut dijital para kullanıcıları artık kredi kartıyla çok daha kolay şekilde işlem yapabilecekler. Bittrex Global olarak dijital para yatırımcılarına en güvenilir hizmeti sunmaya çalışıyoruz.

Crowdfund Insider’ın aktardığı bilgilere göre şirketin bu hizmetinden başlangıç aşamasında yalnızca Birleşik Krallık, Almanya, Fransa ve Hollanda’daki yatırımcılar faydalanabilecekler. Ancak zaman içerisinde her ülkeden kartla işlem yapılabilecek.

Bittrex Global kullanıcıları ayrıca şirketin yeni geliştirdiği referans programına katılabilecekler. Diğer pek çok borsada olduğu üzere kullanıcılar burada da borsaya yeni kullanıcı kazandırarak gelir elde edebilecekler.

Pek Tatmin Etmedi

Bittrex bu duyuruları yapmadan birkaç saat önce “büyük bir duyuru” yapacağını açıklayıp kullanıcıları meraklandırmıştı. Birçok kullanıcı şirketin önemli bir duyuru yapmasını bekliyordu ve insanlar büyük bir beklenti içine girdiler. Ancak şirketin yaptığı bu duyuru birçok kişiyi pek tatmin etmedi.

Bittrex kullanıcıları, şu anda birçok kripto para borsasında zaten banka ve kredi kartıyla işlem yapılabildiğini ve Bittrex’in çok geç kaldığını söylüyorlar.

İnsanlar şirketin yeni duyurduğu referans programından da pek memnun durmuyorlar. Hatta bazı isimlere göre şirketin bu hamlesi tamamen daha fazla kullanıcı çekebilmek için atılmış bir hamleye benziyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment