Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Block.one En Çok Kullanılan ve En Yüksek Performansa Sahip Blockchain Olduğunu İddia Ediyor

Rekor düzeyde bir ICO gerçekleştirip 4 milyar dolar toplayan Block.one ekibi, en üst düzey Blockchain olduğunu iddia etti. EOS kripto para biriminin arkasındaki firma olarak da bilinen Block.one, geçtiğimiz günlerde canlarını sıkan ölçeklenebilirlik sorununu hallettiklerini ve EOS tabanlı platformların artık dünyadaki en ölçeklenebilir ve yüksek performanslı blockchain platformları olduğunu belirtti.

Block.one’ın Geliştirici İlişkilerinden sorumlu yetkilisi Serg Metelin, Asia Times kaynağına bir çok blockchain ağının baş belası olan ölçeklenebilirlik konusunda açıklamalarda bulundu. Metelin bunun kendi ağlarının da en büyük sorunu olduğunu ve platformlarının ”ölçeklenebilirlik sıkıntısını çözen ilk blockchain” olduğunu vurguladı.

Metelin’e bu başarının sırrı sorulduğunda, pastadaki en büyük payı Block.one’ın kurucu ortağı Dan Larimer’e verdi. Larimer dünyada sadece proof-of-concept odaklı çalışmak istemeyen geliştiriciler de olduğunu fark eden kişilerden bir tanesi oldu. Larimer’e göre gerçek uygulamalar bir platforma ihtiyaç duyuyor ve EOSIO da tam olarak ihtiyaç duydukları platformun kendisi.

Kendisi bunun yanı sıra Hong Kong merkezli firmanın artık sıradaki zorluklara odaklandığını da vurguladı. Metelin’e göre blockchain ağlarının bundan sonraki problemi kabul görme ve kullanım.

”Diğer endüstri oyuncularının çoğunluğu hala bu ölçeklenebilirlik yönünü çözmeye çalışıyor ancak biz sıradaki büyük zorluklar olan kabul görme ve kullanıma doğru ilerliyoruz.”

Bu yılın başlarında da belirtildiği gibi, Block.one’ın multi milyar dolarlık yatırımı teknoloji endüstrisindeki Peter Thiel, Bitmain, Louis Bacon, Galaxy Digital gibi devasa kurumlar tarafından yönetilmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment