Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blockchain’den Anlayan Avukatlara İş Çok!

Major, Lindsey & Africa Genel Müdürü Brian Burlant tarafından yapılan açıklamalara göre Blockchain alanında bilgi sahibi olan yasal uzmanlar sektör genelinde kolaylıkla iş bulabiliyorlar.

Law.com tarafından yayınlanan bir yazıya göre Blockchain ile ilgili bilgi sahibi olan yasal uzmanlar iş bulma konusunda neredeyse hiç zorluk yaşamıyorlar. Major, Lindsey & Africa’nın genel müdürlüğünü üstlenen Brian Burlant, konu hakkında yaptığı açıklamalarla olayı aydınlattı.

Günümüzdeki pek çok hukuk şirketinin kripto para ve Blockchain alanlarıyla ilgili sorunlar yaşadığını belirten Burlant’a göre bunun başlıca sebebi bu alanlarda uzman sayılabilecek avukat sayısının çok az olması.

Yeni mezun olmuş ve olacak avukatlar için bazı tavsiyelerde bulunan Burlant, gençlere kendilerini “teknoloji alanında geliştirmelerini” öneriyor.

Burlant tarafından yapılan ilgi çekici yorumlardan biri ise gençlere kripto paralarla değil Blockchain ile ilgilenmelerini söylemesi oldu. Kripto para piyasasının zaman zaman düşüş yaşadığını ve sektör genelinde çeşitli zorluklar yaşanabildiğini söyleyen Burlant, Blockchain teknolojisinin ise çok daha farklı olduğuna inanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment