Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blockchain Capital Yöneticisi: Bitcoin’in ”Devasa” Bir Potansiyeli Var – Alt Koin’ler ”Tehlikeli bir Oyun”

Geçtiğimiz günlerde Bloomberg kaynağına röportaj veren risk sermayesi firması Blockchain Capital‘in ortaklarından Spencer Bogart, yaşanan mevcut ayı piyasasına rağmen lider kripto para biriminin ve diğer kripto para birimlerinin ”devasa” fırsatlar sunduğunu ifade etti.

Kripto para ve blockchain odaklı risk sermayesi firmasının uzmanlarından olan Bogart, Bitcoin yanlısı olan görüşünü korudu ve bunun ”programlanabilir para” olduğunu ifade etti. Bogart’a göre Bitcoin zamanla çok daha fazla popülarite kazanacak.

Bogart Bitcoin’in ”tüm zamanların en yüksek boğa piyasası” haline geldiğini ve geçtiğimiz sene 2017 yılının Aralık ayında, ondan önceki yıla kıyasla 1.000 dolardan, 20.000 dolara çıktığını ve bunun neredeyse hiçbir finansal üründe görülmediğini ifade etti. Piyasanın mevcut durumunun geçen senenin aksine bir görünüşe sahip olduğuna da değinen Bogart, ayı piyasalarının ”ayıca şeyler” yaptığını ancak bunun yine de Bitcoin’in genel ”devasa” potansiyelini azaltamadığını belirtti.

Bogart röportaj esnasında Bitcoin’in ”en yerleşik ağ etkisine” sahip olduğunu ve ”ikinci kripto para biriminden 5 kat daha büyük” olduğunu da vurguladı. Bunun yanı sıra kripto para topluluğunun ”sıradaki Bitcoin’i” beklediğini ifade eden Bogart, alt koin’lerin ”tehlikeli bir oyun” olduğu uyarısında da bulundu.

Geçtiğimiz hafta ile başlayan düşüş dalgasında Bitcoin’in yanında neredeyse bütün alt koinler de çöküşe geçti ve piyasadan 50 milyar doların üzerinde hacim silindi. İlk haftalarda bir nebze tutunmaya çalışan XRP ve XLM de son iki gündür düşüşe hız veren kripto para birimleri arasında yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment