Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blockchain.com 120 Milyon Dolarlık Kripto Kredisi Verecek!

İngiltere merkezli kripto para veri ve cüzdan sağlayıcısı Blockchain.com, yeni ortaya çıkan bir habere göre bu ay içerisinde 120 milyon dolarlık kredi verecek.

Aynı Genesis Global ve BlockFi gibi yavaş yavaş kendi kredi birimini hazırladığı ortaya çıkan Blockchain.com, bu atılım ile aslında yeni bir kazanç kapısı elde etmeyi planlıyor. Blockchain.com CEO’su Peter Smith konu hakkında yaptığı açıklamada diğer kripto para kredi şirketlerine kredi vererek bu işe başladıklarını ve bu tarihe kadar özellikle Ağustos ayında 10 milyon doların üzerinde kredi verdiklerini belirtti.

Firmanın Kasım ayı sonuna kadar 120 milyon dolarlık kredi verme limitine ulaşacağı tahmin edilmekte. Bunun yanı sıra Ekim ayında bir dizi Wall Street uzmanı kripto para firmalarının çok hızlı ve çok yüksek krediler vermeye başladığını, bunun yakın zamanda kötü bir patlama etkisi yaratabileceğini belirtmişti. Smith ise böyle bir risk olmadığını ve daha önce 2008 krizinde yaşanan bir ”Lehman sıkıntısı” yaşanmayacağını düşünmekte.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment