Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD Başkan Adayı: Blockchain Gelecekte Büyük Rol Oynayacak

ABD‘nin 2020’deki başkanlık seçimi adaylarından Andrew Yang geçtiğimiz günlerde Blockchain teknolojisiyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Bloomberg tarafından yapılan habere göre ABD’li girişimcilerden Andrew Yang geçtiğimiz günlerde Consensus tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı ve ABD’deki Blockchain sektörünün geleceğiyle ilgili bazı yorumlar yaptı.

ABD’de demokratların başkan adaylarından biri olan Yang, Blockchain’in özellikle gelecek yıllarda büyük bir rol oynayacağını düşünüyor ve şu açıklamayı yapıyor:

“Blockchain; ABD’nin geleceğini büyük bir parçası haline gelmeli. Eğer Beyaz Saray’ı alırsam kripto para topluluğuyla birlikte çok eğlenceli şeyler yapacağız.”

Andrew Yang’in Blockchain ve kripto paralar ile ilgili bu tarz bir yorum yapması pek şaşırtıcı değil. Çünkü kendisi bu teknolojileri desteklediğini zaten geçtiğimiz aylarda açıklamıştı.

Yang bunun yanı sıra nisan ayında kripto paralarla ilgili bir düzenleme taslağı yayınlamış ve başkanlığa seçilirse kripto para sektöründe ne gibi değişiklikler yapacağını paylaşmıştı.

ABD’deki Blockchain ve kripto para sektörlerinin başlıca problemleri arasında yetersiz düzenlemelerin bulunduğunu düşünen Yang bu sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini düşünüyor. Yang’e göre ABD’nin düzenleyici kuruluşları bu sektörleri bir an önce düzenlemeli ve insanların kafasındaki soru işaretlerini gidermeliler.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment