Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blockchain Mobil Cüzdanı PAX Stabil Kripto Para Birimini Listeledi

Kripto para sektörünün en popüler ve en büyük cüzdan sağlayıcılarından birisi olan Blockchain.com, dolar endeksli stabil kripto para birimi PAX’ı destekleyeceğini ve bu hafta içerisinde mobil cüzdanlarına PAX seçeneği ekleyeceğini açıkladı.

Blockchain’in cüzdan departmanı ve strateji bölümü başkanı Xen Baynham-Herd, konu hakkında yaptığı açıklamada şirketin eninde sonunda yapılacak ortaklıklar ile itibari para tutma ve dönüştürme desteği sunacağını açıkladı. Bu gibi itibari para – kripto para dönüştürme işlemlerinden şirketin elde edeceği kazanç ise küçük oranlı komisyonlara dayanmakta.

Baynham-Herd konu hakkında yaptığı açıklamada PAX ile yapılan ortaklığın gerçekten önemli olduğunu ve bunun cüzdana direkt olarak gerçek bir dolar bakiyesi kattığını ifade etti.

”İnternet bağlantısı olan herhangi birisi bir cüzdan indirip ABD doları tabanlı fonları elde edebilir. Özellikle dünyanın dört bir yanındaki insanlar aynı her tür bilgiye erişebildikleri gibi, her tür varlığa da erişebilecekler.”

Blockchain.com’dan yapılan açıklamaya göre Pazartesi günü itibariyle kullanıcılar Bitcoin, Ether veya Stellar gibi kripto para birimlerini PAX ile değiştirebilecekler. Paxos Standard özellikle 2018 yılında yaşanan Tether krizlerinin ortasında üretilmişti ve o tarihten beri toplam piyasa değerini yeni piyasaya sürdüğü dolar endeksli PAX tokenleri ile arttırmakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment