Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyarder CEO’dan Bitcoin Fiyat Tahmini!

Galaxy Digital kripto para ticari bankasının CEO’su ve kurucusu olan eski Goldman Sachs yöneticisi milyarder isim Michael Novogratz, 30 Mayıs tarihinde Bloomberg’e verdiği demeçte Bitcoin (BTC) hakkında fiyat tahmininde bulundu.

Şirketinin çeyrek dönemlik tablosu hakkında telefonla bilgi veren Novogratz, bu esnada Bitcoin hakkında da fiyat tahmininde bulundu. Milyarder isim Bitcoin’in 7.000 dolar ile 10.000 dolar aralığında konsolide olacağını ifade etti ve birçok analistin söylediği gibi 10.000 dolar üstüne ani bir çıkış olmayacağını ima etti.

Bloomberg’in aktardığına göre Novogratz bu yıl kripto para piyasasında yaşanan artışı, büyük bir oranla kripto para birimlerinin ana akım kitleler tarafından yaygın bir şekilde kabul edilmesine ve Wall Street ile diğer teknoloji firmalarının blockchain teknolojisine karşı olan olumlu görüşlerine bağlamakta.

Açıklamasının devamında kripto para birimlerinin dünyanın hem finansal hem de tüketici alt yapılarının önemli bir parçası geleceğini ifade eden Novogratz, işletmesi olan Galaxy Digital hakkında da olumlu açıklamalarda bulundu. Oldukça zorlu bir 2018 yılı yaşayan Bitcoin boğası ve şirketi, geçtiğimiz yılın ilk çeyreğinde 134 milyon dolarlık zarar rapor ederken, bu yıl aynı dönemde 12.9 milyon dolarlık kazanç rapor etmişti.

”Biz işletme hakkında ciddi anlamda daha iyi hissetmeye başladık.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment