Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Craig Wright’tan Binance Hakkında ”Fuhuş” İddiası!

Kripto para sektörünün en tartışmalı isimlerinden birisi olan Craig Wright, adeta hız kesmeden çarpıcı iddialarda bulunmaya devam ediyor. 2019 yılının ilk çeyreğinde kendisine ”sahtekar” dedikleri için bir dizi kripto para yatırımcısını dava eden Wright, bu hamleleri yüzünden liderlik ettiği Bitcoin SV‘nin Binance kripto para borsasından delist edilmesine yol açmıştı.

Bu olaydan sonra yıldızı Binance CEO’su ile hiç barışmayan CZ, geçtiğimiz günlerde Toronto’da yaptığı bir konuşmasında Changpeng Zhao, Binance, Bİtfinex ve Tether hakkında oldukça sert sözler kullandı.

Wright, Binance parasının %30’unun direkt olarak fuhuş için kullanıldığını ortaya attı. Binance borsasına ek olarak Tether fonlarının da %30’unun direkt olarak kadınların köleleştirilmesini fonlamak için kullanıldığını iddia eden Wright, Binance CEO’sundan da karşılık aldı.

CZ, konu hakkında yaptığı açıklamada ilgi göstermenin aslında Craig Wright’ın istediği şey olduğuun ve böyle ‘aptalca’ şeyleri görmezden geldiklerini ifade etti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment