Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blockchain Şirketine 7.3 Milyon Dolarlık Yatırım!

Blockchain şirketlerinden Artory geçtiğimiz günlerde bir duyuru yayınlayarak 7 milyon dolar değerinde yatırım topladığını açıkladı.

Art Newspaper gibi kaynaklar tarafından yapılan haberlere göre sanat eserlerine ilişkin verilerin saklanabileceği bir Blockchain platformu geliştiren Artory, bu platform için düzenlediği yatırım sürecini başarıyla yürütüyor.

Çeşitli sanat eserlerini takip etmek için kullanılabilen bu platform, kısa süre içerisinde pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başardı. Artory’nin düzenlediği yatırım serisi yoğun ilgi çekti ve şirket aralarında Spotify’ın erken yatırımcılarından birinin de bulunduğu bir grup yatırımcıdan 7.3 milyon dolar değerinde para toplamayı başardı.

Artory’nin kuruculuğunu üstlenen Nanne Dekking, konu hakkında yaptığı açıklamalarda toplanan bu paraların başlıca platformu geliştirmek ve daha işlevli hale getirmek için kullanılacağını belirtti. Kolayca kullanılabilen bir platform oluşturmak istediklerini belirten Dekking, topladıkları bu yatırımı bu amaç doğrultusunda kullanacakların açıkladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment