Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blockchain Teknolojisi, Hayat Bulmak İçin Hayata Dokunmak Zorunda

Blockchain teknolojisi ile ilgili her gün yeni bir kullanım alanının ortaya çıktığı artık hemen herkesin malumu. Bizler de, dünya üzerinde yaşanan tüm bu gelişmeleri, siz değerli okuyucularımız ile paylaşmayı sürdürüyoruz. Ancak elbette ki, bu kadar fazla alanda kullanılıyor olması, çözümün kesinlikle burada yattığı anlamına da gelmiyor.

Bazı otoriteler, Blockchain teknolojisinin sadece belirli alanlarda etkili olabileceğini ifade ederken, o alanlarda da teknolojinin şu anda fazla kullanılmadığını belirtiyor. Yapılan yorumlara göre, Blockchain teknolojisinin ana akım bir kullanım alanına sahip olması için kat etmesi gereken çok fazla mesafe var.

Bu konu ile ilgili yorum yapan bazı analistler; bazı Blockchain firmalarının yaşadığı sorunları da, referans olarak gösteriyor. Blockchain teknolojisinin en önemli paydaşlarının halen kripto para fiyatlarına ciddi şekilde bağımlı olması ve yaşanan düşüşlerin ardından işten çıkarılmaların artması da, önemli başka bir sorun olarak karşımıza çıkıyor.

Özellike kripto para ve finans alanında kullanım alanı olan Blockchain teknolojisinin bir şekilde alanını arttırması gerektiği yönünde birleşen analistler, öteki türlü Blockchain teknolojisinin son derece sıkışmış bir yerde gideceği fikrinde. Böylesi az kullanım alanı demek de, sektörün geleceğinin kripto para ya da diğer finansal enstürmanların yaşayacaklarına son derece bağlı olacağı anlamına geliyor.

Otoritelere göre, teknolojik devrim olarak adlandırılan Blockchain, eğer bu sıfatın hakkını verecekse, gerçekten de hayatın çeşitli yerlerine hitap etmeye başlamak durumunda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment