Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Boğalar Geldi Mi? Bitcoin 3.900 Dolara İlerliyor – Ethereum 100 Doların Üstüne Çıktı!

Bitcoin, Ethereum ve genel olarak bütün kripto para piyasası, 19 Aralık tarihi itibariyle inanılmaz bir yükselişe sahne olmakta. Özellikle Kasım ayının ortalarından itibaren ayıların iyice baskılarını hissettirdiği kripto para sektörü, Bitcoin’in 6.000 dolardan 3.100 dolar seviyelerine, Ethereum’un 100 ve daha sonra 90 doların altına gerilemesine neden olmuştu.

Sektördeki düşüş o kadar sert oldu ki, kripto para piyasasının toplam piyasa hacmi 100 milyar doların altına kalıcı olarak inme riski ile yüz yüze bile kaldı. Ancak 18 Aralık tarihinden itibaren kendini göstermeye başlayan boğalar, piyasa hacmine göre top 10 içerisinde yer alan bir çok kripto para biriminin çift haneli yükselişe geçmesini sağladı.

Bitcoin Cash Yükselişten En Çok Faydalananlar Arasında

Lider kripto para birimi Bitcoin basın saatine göre 3.844 dolardan el değiştiriyor ve %9.56’lık bir yükselişle sahip. Ethereum ise kendini tekrardan önemli bir seviye olarak görülen 100 doların üstüne attı ve 104 dolar birim fiyata sahip. Ancak top 10 içerisinde şüphesiz en büyük yükseliş, son 24 saat içerisinde %34.41’lik artış yakalayan Bitcoin Cash‘e ait. BCH, bir gün önceki sekizincilik konumundan, basın saatine göre altıncılığa yükseldi ve görünüşe göre yükselişin devam etmesi durumunda dördüncülüğe kadar yükselebilir.

Bunun yanı sıra 10. sırada yer alan Tron da, %19.42’lik yükselişle yavaş yavaş Bitcoin SV’ye yaklaşıyor ve artış %20’nin üzerine çıkarsa, top 10 içerisinde yeni bir değişiklik görmemiz mümkün.

Piyasa hacmi açısından ikinci sırada yer alan XRP ise, tekrardan 0.30 dolar üstüne çıktı ve basın saati itibariyle 0.37 dolardan el değiştiriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment