Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blockchain Telefonu Acute Angle Yakında Piyasaya Çıkıyor!

İlk olarak küresel basında oluşan bir yanlış anlaşılma nedeniyle Huobi Global‘in ürettiği bir blockchain tabanlı akıllı telefon olarak tanıtılan Acute Angle, 11 Eylül tarihinde Huobi Prime etkinliğinde tanıtılacak ve resmen görücüye çıkacak.

Huobi Global’in de yatırımcıları arasında olduğu blockchain tabanlı akıllı telefon Acute Angle, ilk olarak Güneydoğu Asya bölgesinde 2019 yılının dördüncü çeyreğinin sonuna kadar dağıtılacak. Firma bunun yanı sıra genişlemeyi sürdürüp Avrupa ile ABD içerisinde de cihazın satışını planlamakta.

Android tabanlı cihaz belirli bir kripto paranın fiyatı düştüğünde veya arttığında kullanıcıyı uyarma gibi çeşitli özelliklere sahip. Acute Angle aynı zamanda dahili bir kripto para cüzdan uygulaması ile isteğe bağlı bir soğuk depolama cüzdanı, önceden yüklenmiş bir dizi blockchain ile ilgili uygulama içeriyor. Söz konusu uygulamalar arasında Huobi’ye ait olanlar da bulunuyor.

Cihazın fiyatı rakiplerinden oldukça uygun olarak belirlendi ve 515 dolardan satışa çıkartılacak. Whole Network bunun ilk modelleri olduğunu ve gelecek modellerinde 5G seçeneği de ekleyebileceğini vurguladı.

Blockchain tabanlı telefonlar kesinlikle son iki yılın trendi haline gelmeye başladı ve HTC gibi devlerin yanı sıra birçok blockchain şirketi de kendi cihazını piyasaya sürdü. Bunun yanı sıra Samsung da blockchain cihazı olmasa da blockchain uygulamalarını destekleyen Samsung Galaxy S10 ile sektörde iddialı olduğunu gösterdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment