Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blockchain Uzmanları Teknopark İstanbul’da Yarışacaklar

Blockchain ve daha birçok farklı alanda uzman olan isimler, bu yıl ikincisini düzenlenecek olan Siber Güvenlik Fikir Yarışması’nda birbirleriyle yarışacaklar.

Başvurular Sürüyor

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi, Savunma Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği ve Savunma Sanayii Başkanlığı desteğiyle düzenlenen Siber Güvenlik Fikir Yarışması’nın bu yıl ikincisi gerçekleşecek.

Türkiye’deki girişimciler güvenlik alanında buldukları sürdürülebilir, yenilikçi ve ticarileştirilebilir fikirlerle Teknopark İstanbul’da yarışacaklar. Siber güvenlik alanında yapay zeka ve zararlı yazılım çözülümlerinin sunulacağı yarışmada ayrıca finans/bankacılık güvenlik uygulamaları, adli bilişim ve olay müdahale uygulamaları ve blockchain güvenliği gibi çeşitli kategoriler yer alıyor.

25 bin TL’lik Ödül

Başvuruların 5 Mart’a kadar devam ettiği bu yarışma 20-21 Mart tarihlerinde Teknopark İstanbul 9A blokta düzenlenecek. Yarışmayı kazanan ekibe 25 bin TL, ikinci olan ekibe 15 bin TL, üçüncü olan ekibe ise 10 bin TL para ödülü verilecek.

Yarışmanın finalistleri Cube Incubation’daki ofis imkanlarından 18 ay boyunca ücretsiz olarak faydalanabilecek ve ICWC etkinliğinde stant açabilecekler. Yarışmanın ödül töreni 25-28 Mart tarihlerinde, Ankara’daki SAHA EXPO’da düzenlenecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment