Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BlockFi Müşterileri, Artık Her Miktarda Kripto Paradan Faiz Geliri Elde Edebilecek

Kripto para borç platformu olan Block Fi, verdiği hizmeti genişletme kararı aldı. Buna göre, bundan sonra BlockFi müşterileri hem Bitcoin, hem Ethereum hem de Gemini USD’yi platforma yatırarak faiz geliri elde edebilecek. Bu yeni gelişme ile birlikte, artık müşterilerden minimum bir para yatırma tutarı istenmeyecek ve isteyen her kullanıcı, bu kripto paraları borç vererek faiz geliri elde edebilecek.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan platformun kurucu ortağı ve aynı zamanda CEO’su Zac Prince, sektörün son dönemde yakaladığı çıkıştan dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade ederken, artık kripto para sektörünün herkese açmak için bu tarz bir hamle yaptıklarını söyledi.

Prince, kripto paraları borç vererek faiz geliri elde etme modelinin de son dönemde çok çıkışta olduğunu belirtirken, Block Fi olarak bu sürece katkı sunuyor olmaktan mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.

Bilindiği gibi firma, geçtiğimiz dönemde Valar Ventures’in liderlik ettiği bir fonlama turunda, toplamda 18.3 milyon dolarlık bir yatırım toplamayı başarmıştı. Valar Ventures’in, PayPal kurucusu Peter Thiel’in sahibi olduğu üç ayrı yatırım fonundan birisi olması da, bu yatırımı daha ilgi çekici yapan şeyler arasında yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment