Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple’dan Dev Bitcoin ATM Ağına Yatırım

Ripple’ın Xpring şirketi ve Blockchain Finans Fonu, Seattle merkezli kripto para ATM girişimi olan Coinme’ye 1.5 milyon dolarlık yatırım yaptı.

Şirketten konuyla ilgili olarak 12 Eylül tarihinde yapılan açıklamada, Coinme’nin Xpring ve Blockchain Finans Fonu’ndan toplamda 1.5 milyon dolarlık yatırım aldığı ve firmanın bu fon ile birlikte, işlerini daha da genişletmeyi planladığı açıklandı.

Coinme, bu yatırım ile hali hazırda aktif olan Amerika ağını daha da güçlendirecek ve aynı zamanda uluslar arası pazarlarda da daha rekabetçi bir şekilde yer alabilecek.

Şu anda dünyanın en büyük Bitcoin ATM’si ağına sahip olan firmanın Amerika özelinde toplamda 2600 adet kiosk’u bulunuyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Coinme CEO’su Neil Bergquist, şunları söyledi:

”Ripple’dan bize gelen bu yatırım bir nevi güven oyu gibi. Dünya genelinde milyonlarca insana ulaşma konusunda bize büyük bir fırsat sunmuş oldular. Artık global çapta da adımızı duyurmak istiyoruz.”

Ripple başkan yardımcısı Ethan Beard ise, Coinme’nin dijital paraları dünyaya yaymak için çok sıkı bir şekilde çalıştığını söylerken, firmayı desteklemekten ötürü mutlu olduklarını söyledi.

Şu anda sadece ATM’lerinde Bitcoin hizmeti veren firmanın, önümüzdeki dönemde XRP’yi de bu alana eklemesi bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment