Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bloomberg Analistine Göre Bitcoin Boğaya Hazır: Önce Bu Seviyeyi Görecek!

Bloomberg kıdemli analisti Mike McGlone, Bitcoin’in (BTC) boğa koşusunu başlatmadan önce 10-12 bin dolar desteğini test edebileceğini ifade etti.

McGlone yeni bir analizinde, bu yıl küresel bir resesyon potansiyelinin Bitcoin’in fiyatını belirlemede en önemli faktör olabileceğini belirtti. Bitcoin fiyatının yeni bir boğa döngüsüne girmeden önce son bir büyük düşüş yaşayabileceğini öne süren analist, 10-12 bin dolar arasındaki destek seviyesini işaret etti.

Fiyat hareketliliğini bu noktada ön görmenin zor olduğunu vurgulayan analist, makroekonomik koşulların geleceği tayin etme konusunda izlenmesi gereken önemli veriler olduğunun altını çizdi.

Eğer makroekonomik büyüme keskin bir şekilde azalırsa bunun tüm varlıklar üzerinde etkileri olacaktır. Bitcoin,  yukarı yönlü fiyat döngüsüne devam etmeden önce 10.000-12.000 dolar civarında iyi bir desteği tekrar ziyaret edebilir.

Bitcoin’in ana akım tarafından kabul edilmeye başladığını ve uzun vadede olumlu fiyat hareketliliği yaşanacağını savunan McGlone, bu fiyatların normal değerlerin çok altında konumlandığını ve Bitcoin’in “öne çıkmaya hazır” olduğunu sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!