Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bloomberg ile Elwood Technologies Arasında Kripto İş Birliği

Kripto para sektörüne yönelik çalışmalar yapan Elwood Technologies adlı teknoloji firması, bugün yapılan açıklamaya göre Bloomberg ile stratejik bir iş birliğine girdi.

Hedge fon yatırımcısı Alan Howard’ın sahibi olduğu Elwood Technologies, kurulan yeni iş birliğiyle birlikte Bloomberg Asset and Management Investment Manager adlı işlem yönetim aracıyla entegrasyon sağlayacak.

Bloomberg’in ürün yelpazesinde yer alan bu ürünün, Elwood tarafından geliştirilmiş alım-satım platformuna eklenmesi planlanıyor. Söz konusu araç, kendi aralarında toplamda 17 trilyon dolarlık varlığı yöneten yaklaşık 15 bin trader tarafından kullanılıyor.

Elwood tarafından yayımlanan basın duyurusunda, “Elwood’un kripto para alım-satımı için sunduğu kurumsal hizmetlerin Bloomberg’in verileriyle entegre olması, finans kurumlarına kripto yatırımlarını da tek bir süreç içerisinde yönetme imkanı sunacak.” ifadesine yer verildi.

Bloomberg ile Elwood arasındaki iş birliğinin bu yılın ikinci çeyreği içerisinde hayata geçmesi, kurumsal yatırımcıların bu yeni entegrasyondan o tarih itibarıyla faydalanmaya başlaması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!