Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bloomberg Kıdemli Analistine Göre Ethereum (ETH) Olası Bir Rallide Durdurulamayacak

Bloomberg kıdemli analisti Mike McGlone, Ethereum’un (ETH) değerinin altında işlem gördüğünü ifade ederek olası bir rallide yükselişinin durdurulamayacağını iddia etti.

Mike McGlone 26 Ekim tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı gönderide, 2022’de Ethereum’daki düşüşün küresel para arzı kaynaklı bir düşüş olduğunu öne sürdü. FED’in son 40 yılın en agresif faiz politikasını güttüğü ve dünyanın kalanının onu takip ettiği ekonomi ortamında birçok riskli varlığın üzerinde baskı kurulduğunu belirtti.

Ethereum’un küresel ekonomik politikalar nedeniyle üzerinde bulunan baskıya rağmen 2018’de küresel para arzının %14’ün üzerinde seyrettiği zirvesine yakın seviyelerde bir temel oluşturmaya çalıştığına dikkat çekiyor. Analist, küresel para arzının düşüklüğüne rağmen 1.000 dolar seviyelerinde tutunmaya çalışan Ethereum’un bir rallide yükselişinin durdurulamayacağını iddia ediyor.

Piyasa değeri bakımından en büyük ikinci kripto paranın Ekim 2021 zirvesinden yaklaşık %70 daha aşağıda işlem görmesine karşın 2020 yılı ortalamasından yaklaşık 4 kat daha değerli olduğunun altını çizen analist, piyasaya yeni sürülen teknolojilerde/varlıklarda bu tip yüksek volatilitenin doğal olduğunu belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!