Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NYDIG’den Yeni Start-up Hızlandırıcı Program: Bitcoin Lightning Network ve Taro Protokolüne Odaklanacak

Bitcoin şirketi NYDIG’nin üst şirketi olan varlık yönetim şirketi Stone Ridge, Bitcoin Lightning Network ve Taro protokolüne odaklanan start-up hızlandırıcı programını başlattı.

Wolf’s Clothing olarak adlandırılan programın CEO’su Kelly Brewster resmi sosyal medya hesabında paylaştığı gönderide, Wolf Clothing’in Lightning Network ve Taro protokolü üzerine çalışan start-upların çalışmalarında daha hızlı ilerleyebilmeleri için kurulmuş bir program olduğundan bahsetti.

CEO, programın dünyanın dört bir yanından en iyi kurucuların ve start-up ekiplerinin konaklama ve seyahat masraflarının karşılanacağı, New York’ta düzenlenecek farklı programlardan oluşan 8 haftalık bir süreç olacağını belirtti.

Başvuruda bulunan ve programa kabul alan her ekibe 250.000 dolar yatırım garantisi verileceği ve her programın sonunda düzenlenecek değerlendirme gününde jüri tarafından seçilecek bir takımın 500.000 dolar ek fon alacağı da verilen bilgiler arasında yer aldı.

Ayrıca Kelly Brewster, programın bire bir mentorluk ve birçok uzmanla beraber çalışma şansının yanında marka bilinci oluşturma, pazarlama ve satış gibi pek çok konuda uzmana erişim fırsatı sunacağını da söyledi. Senede 4 sefer düzenleneceği açıklanan programın 2023 Nisan ayında başlayacak ilk sezonuna katılım için başvuruların açık olduğu da CEO tarafından belirtildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!