Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BLUM Coin Ne Zaman Listelenecek? BLUM Alternatifi Coinler Hangileri?

Son dönemlerin en dikkat çekici kripto projelerinden biri olan BLUM coin’in ne zaman listeleneceği merak ediliyor. Telegram kanalı 20 milyonu aşan ve Tap-2-Earn mekanizması ile ilgi çeken BLUM coin kripto piyasasında büyük heyecan yaratıyor. 

BLUM, Uniswap ve  Binance gibi borsa devlerinde kripto coin alım satımı yapmak için kullanıcı dostu bir arayüz sunmak istiyor. Projenin Telegram kanalı üzerinden paylaşılan kripto botunun üç ay kadar kısa bir sürede 20 milyon kullanıcıyı aşması, platformun native coin’i BLUM coin’in listelenmesi yönündeki talebi artırıyor. 

BLUM coin’in resmi Telegram kanalındaki mini uygulamayla katılımcılar, bir dizi sosyal görevi tamamlayarak ücretsiz kripto kazanma şansı elde ediyor. Sosyal görevlerin yanı sıra geliştirilen mini oyun ile katılımcılar BLUM coin kazancını artırıyor. 

Projenin X paylaşımlarına göre 31 Mayıs’ta 10 milyon kullanıcıyı geçerek en büyük 4. Telegram kanalı olan BLUM, 11 Haziran itibarıyla 20 milyon kullanıcıyı aşmayı başarıyor. 30’dan fazla blok zincirini desteklemeyi amaçlayan proje, henüz listelemeler ile ilgili bir bilgi paylaşmıyor. Oldukça kalabalık bir kripto topluluğu oluşturmayı başaran BLUM coin’in Binance gibi önde gelen kripto devlerinde listelenme ihtimalinin yüksek olduğu söyleniyor. 

Topluluğunu giderek büyüten BLUM coin’in listeleme haberini beklerken yatırımcılar benzer bir trend yaratabilecek projelere yöneliyor. BLUM alternatifi coinler arasında Oyna-Kazan temalı PlayDoge, yapay zeka destekli WienerAI ve çok zincirli Base Dawgz ön plana çıkıyor.

PlayDoge Token Yalnızca 2 Haftada 4 Milyon Dolara Ulaştı

Oyna-Kazan özelliği ile dikkat çeken ve DOGE meme’ini Tamagotchi tarzı sanal bir evcil hayvana dönüştüren PlayDoge token ön satışında toplanan fonlar 4 milyon dolara ulaşıyor. 28 Mayıs’ta başlayan ön satış etkinliğinde yalnızca 2 hafta içerisinde bu miktarda fon toplanması, PlayDoge token satın almak  isteyen yatırımcı sayısında artışa yol açıyor. 

Binance Akıllı Zinciri üzerinde inşa edilen ancak Ethereum köprüsü ile ETH ağına da genişleyen proje, 90’lar nostaljisini kripto para teknolojisi ile bir araya getiriyor. 2 boyutlu ve 8 bitlik bir dünyada katılımcılar, PlayDoge sanal evcil hayvanlarıyla ilgilenerek bir dizi görevi tamamlıyor. Başarılı olan oyuncular, projenin native tokeni olan PLAY token ödülü alabiliyor. Liderlik tablosu gibi özellikleri de bulunan PlayDoge, hem eğlendiriyor hem de kazandırıyor. 

40 aşamalı bir ön satış etkinliği ile yatırımcılara sunulan PlayDoge tokenlere erken yatırım yapan kripto meraklıları, borsa listelemeleri öncesinde daha fazla potansiyel kazanç elde ediyor. Mevcut aşamada katılımcılar, token başına 0,00506 dolar ödeyerek PLAY token satın alabiliyor. 

Yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile PLAY token ön satışında kendine yer buluyor.

Yarı Köpek Yarı Yapay Zeka WienerAI 5,4 Milyon Doları Aşıyor

Kripto topluluğuna Sosis Ordusu adını veren yapay zeka destekli WienerAI token ön satışı ilk günkü ivmesini devam ettiriyor. Aşamalı gerçekleşen ön satışta şu ana kadar WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 5,4 milyon doları aşıyor. 

Popüler bir meme coin olmanın yanı sıra işlevselliğe de önem veren WienerAI projesinin native tokeni WAI token, yapay zeka destekli platforma güç veriyor. Katılımcılar, kripto kararları için işlem ücreti bulunmayan, sorunsuz alım satım imkanı sunan ve benzersiz bir deneyim sağlamayı hedefleyen WienerAI yatırım botundan destek alabiliyor. 

İşlevsellik ve popülerliği bir potada eriten ve işlevsel meme coin projeleri arasına adına yazdıran WAI token, aşamalı ön satışta mevcut fiyatıyla 0,000717 dolar karşılığında satın alınabiliyor. Yapay zeka temalı köpek coin arayışındaki yatırımcılar, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri ile WienerAI tokene yatırım yapma imkanı buluyor. 

Çok Zincirli Base Dawgz Token 1 Milyon Dolara Ulaştı

Heyecan verici base jumping atlayış stilinden ilham alan ve zincirler arasında sıçrayış yapma imkanı sunan Base Dawgz ön satışı oldukça hızlı ilerliyor. Mayıs’ın son günlerinde başlayan ön satışta indirimli fiyatlardan Base Dawgz token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 1 milyon dolara ulaşıyor. 

İnovasyon ve macerayı kripto teknolojisi ile birleştiren Base Dawgz, ETH, SOL, BSC ve AVAX ağlarına yayılan çok zincirli bir deneyim sunuyor. Çoklu zincir bağlantıları sayesinde katılımcılar, merkeziyetsiz dünyada sınırları olmayan bir kripto yolculuğuna çıkabiliyor. 

DAWGZ tokenin 8 milyar 453 milyon adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 20’si, indirimli ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılara sunuluyor. Aşamalı bir ön satış söz konusu olduğundan erken aşamada dahil olanlar borsa listelemeleri öncesinde daha fazla potansiyel kazanç elde ediyor. 

Base Dawgz token ön satışında katılımcılar, mevcut aşamada token başına 0,00502 dolar ödüyor. Ağ bağlantıları sayesinde yatırımcılar, BASE, ETH, USDT, SOL, BNB ve AVAX kullanarak ön satış etkinliğindeki yerini alabiliyor. 

Katılımcılar ayrıca Öner-Kazan özelliği sayesinde davet ettikleri arkadaşlarının yatırımlarının yüzde 10’u kadar USDT bonusu kazanabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!