Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BNB 1000 Dolar Olur Mu? Base Ağı Meme Coini Base Dawgz Balinaların Radarında

Sheldon the Sniper isimli kripto meraklısının yaptığı Binance Coin (BNB) tahmini kripto piyasalarında heyecan yaratıyor. BNB için iyimser bir tablo çizen ve tüm zamanların en yüksek seviyesini aştıktan sonra BNB’nin 1000 dolar seviyesine ulaşabileceğini söyleyen Sheldon the Sniper, bu yükselişi tetikleyen faktörleri sıralayarak BNB sahiplerini beklentiye sokuyor. 

4 Haziran tarihinde X platformunda yaptığı paylaşımda Sheldon the Sniper, BNB’nin boğa trendine meyilli olduğunu, yakında ATH yapacağını ve 1000 doları aşacağını söylüyor. Sheldon the Sniper’ın paylaşımı yapmasının ardından 5 Haziran 2024’te ATH yaparak CoinMarketCap verilerine göre 712 doları aşan BNB’nin 1000 dolara doğru hareketlenip hareketlenmeyeceği merakla bekleniyor. 

CoinGecko verileri, BNB’nin 1 yıllık performans grafiğine yeşil rengin hakim olduğunu gösteriyor. Son 1 yılda yüzde 134’ten fazla artan BNB, son 30 günde yüzde 20, son 14 günde yüzde 13, son 7 günde yüzde 18 ve son 24 saatte yüzde 6 civarında artmış görünüyor.

Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 702 dolardan işlem gören BNB’nin piyasa değeri, 108 milyar doları aşıyor. Yalnızca son 24 saatte 2,5 milyar dolarlık işlem hacmine ulaşan BNB’nin 1000 dolar olma ihtimali tüm kripto ekosistemini heyecanlandırıyor. 

Sheldon the Sniper’ın yanı sıra CryptoCondom’un yaptığı BNB analizi de yükseliş beklentisini destekliyor. DefiLlama verilerine göre 1 Ocak 2024’ten beri Binance’e girişlerin 8,4 milyar dolar civarında olması yatırımcı güveninin yenilendiği şeklinde yorumlanıyor. 

Mevcut fiyatıyla BNB, tüm zamanların en yüksek seviyesinden bir miktar gerilemiş olsa da 700 dolar bandını aşmış olmasının verdiği heyecan ile gündeme oturuyor. BNB’nin başlatacağı bir altcoin rallisinde yükselme potansiyeline sahip ön satış coinleri arasında gösterilen yeni bir meme coin olan Base Dawgz, ilk günden hem amatör yatırımcıların hem de balinaların radarına takılıyor. 

Base Tabanlı Base Dawgz Token Balinaların Radarında

Ön satışı başlar başlamaz 200 bin doları aşan Base Dawgz token satın almak isteyen yatırımcıların sayısı gün geçtikçe artıyor. Çok zincirli bir kripto deneyimi sunmayı amaçlayan Base Dawgz ön satışında toplanan fonlar şimdiden 250 bin doları aşıyor. 

Temel olarak Base ağında konumlanan ancak ağ bağlantıları sayesinde Ethereum, Solana, Binance Akıllı Zinciri ve Avalanche’a kadar genişleyecek olan projenin native tokeni DAWGZ sahipleri, BNB’nin 1000 dolar olmasını dört gözle bekliyor. 

Wormhole ve Portal Bridge teknolojileri sayesinde zincirler arası bir deneyim sunacak olan Base Dawgz’nin Binance Akıllı Zincire de yayılması, BNB’nin başlatacağı bir ralliden faydalanabileceği anlamına geliyor. 

BNB fiyatını pahalı bulan yatırımcılar, BNB ile ilişkili Base Dawgz tokene yatırım yapmayı tercih ediyor. İlk dakikalardan 200 bin dolardan fazla yatırım toplamış olması ise Base Dawgz tokenin balinaların radarına takıldığı şeklinde yorumlanıyor. 

Ön satış paneline göre 250 bin doları aşan Base Dawgz token satın almak isteyen yatırımcılar, indirimli etkinliğe katılmak için hızlı hareket ediyor. 

Base Dawgz Token Nedir?

Proje ekibi Base Dawgz tokende, base jumping olarak bilinen heyecan verici bir uçuş stilinden ilham alıyor. Sabit bir yapıdan veya uçurumdan atlamak olarak tanımlanan base jumping’e benzer şekilde Base Dawgz token sahipleri de zincirler arası atlayışlar gerçekleştirebiliyor. 

Proje ekibi topluluk odaklı bir proje yürüttüğünü staking ve Share-to-Earn yani Paylaş-Kazan özellikleriyle gösteriyor. Tokenlerini kilitlemeleri karşılığında pasif gelir elde etmelerinin yanı sıra katılımcılar, Base Dawgz içeriklerini sosyal medya kanallarında paylaşarak DAWGZ token kazanabiliyor. 

DAWGZ tokenin toplamda 8 milyar 453 milyon adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 20’si, indirimli ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılara sunuluyor. Ön satışa ayrılan 1 milyar 690 milyon adet Base Dawgz token, borsa listelemeleri öncesinde düşük fiyatlarla yatırım yapma imkanı sunuyor. 

Toplam token arzının kalan yüzde 20’si staking özelliği, yüzde 20’si likidite, yüzde 15’i pazarlama faaliyetleri, yüzde 15’i DAWGZ ödülleri ve yüzde 10’u ise borsa listelemeleri için ayrılıyor. Paylaş-Kazan ile elde edilen DAWGZ ödülleri, ön satış bitiminde airdrop aracılığıyla yatırımcılara dağıtılıyor. 

Base Dawgz Token Nasıl Satın Alınır?

Aşamalı bir ön satış ile yatırımcılarla buluşan Base Dawgz token satın almak isteyenler, mevcut olan ilk aşamada 0,00479 dolar ödüyor. Her aşama geçişinde DAWGZ token fiyatının yüzde 5 oranında artırılması planlanıyor. Diğer bir deyişle ilk aşamada projeye katılanlar, borsa listelemeleri öncesinde daha fazla potansiyel kazanç elde ediyor. 

Base Dawgz ön satışının her bir aşamasının 7 gün süreceği belirtiliyor. Proje sayfasında devreye alınan geri sayım aracı, aşama geçişine kalan süreyi gösteriyor. 

Toplanan fonların şimdiden 250 bin doları aştığı ön satışı ile dikkat çeken ve zincirler arası bir deneyim sunan DAWGZ token satın almak için yatırımcılar, BASE, ETH, USDT, SOL, BNB ve AVAX kullanarak indirimli ön satış etkinliğine katılabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!