Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Yatırımcılarına Müjde: Yeni Bir Airdrop Duyuruldu!

Merkeziyetsizlik üzerine çalışmalar yürüten Dora Factory, Cosmos (ATOM) stakerlarına airdrop yapacağını açıkladı.

Dora Factory, yeni çıkacak yerel token’ı DORA’yı ATOM stake eden kullanıcılar arasında aidrop yoluyla dağıtacağını duyurdu. Airdrop dağıtılacak cüzdanlar için ekran görüntüsü alınırken toplamda 1,04 milyon cüzdan hak kazandı:

Bir milyondan fazla adres DORA token almaya hak kazanırken, airdrop kampanyası Cosmos topluluğunu DoraHacks.io’daki demokratik kamu malları finansman programı olan ATOM Ekonomik Bölgesi Karesel Finansmanının yönetişimine katılmaya davet ediyor.

Cosmos topluluğuna büyük avantaj

Yapılan duyuruya göre Cosmos topluluğu, airdrop’u aldıktan sonra DoraHacks, Dora Factory ve ATOM Accelerator DAO tarafından ortaklaşa başlatılan ATOM Economic Zone (AEZ) dörtlü finansman girişimine katılabilecek. Ekip tarafından yapılan açıklamanın detaylarında şu ifadelere yer verildi:

Bu kampanya, ödül havuzunu ilk turda AEZ’deki erken aşama projelere ve temel kamu mallarına dağıtmanın ötesine geçmektedir; kamu mallarını ve gelecek vaat eden erken aşama geliştiricileri desteklemek için topluluk gücünü harekete geçirmek üzere tasarlanmış demokratik bir yönetişim deneyidir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen ATOM, yazım esnasında 8,6 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!