Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BNB Chain Geliştiricileri Açıkladı: Yeni Bir Platform Geliyor

BNB Chain’in ana geliştirici ekibi, blockchain tabanlı yeni bir Web3 platformunun izahnamesini yayımladı.

BNB Chain geliştiricileri tarafından yapılan açıklamaya göre BNB Greenfield adlı yeni bir platform, akıllı sözleşmelerle entegre edilmiş bir veri depolama hizmeti sağlayacak.

Dijital varlık olarak BNB’nin kullanılacağı bu platformdaki kullanıcılar, BNB Greenfield’ı kullanarak dağıtılmış bir ağda veri saklayabilecek, BNB Chain’deki akıllı sözleşmeler aracılığıyla bu veri üstünden gelir elde edebilecekler.

BNB Chain’in kıdemli çözüm mimarı Victor Genin, kurulan yeni platform hakkında, “BNB Chain, BNB Greenfield ile birlikte veri sahipliği ve veri kullanımı alanlarında yeni bir tema oluşturuyor.” dedi.

BNB Greenfield kullanıcıları, bu platformda tuttukları verileri hem gelir elde etmek amacıyla kullanabilecek hem de daha farklı alanlarda kullanabilecekler.

Greenfield’ın kurulumuyla birlikte BNB ekosistemindeki blockchain ağlarının sayısı, BNB Beacon Chain dahil olmak üzere üçe çıktı.

BNB Chain’i, Greenfield’ın test ağını önümüzdeki birkaç ay içerisinde hayata geçirebilmek için AWS, NodeReal ve Blockdaemon ile iş birliği yapıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!