Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bobby Lee: Çinliler Bitcoin’i Hep Yatırım Olarak Gördü!

Çin’in ilk kripto para borsası olan BTCC‘nin eski CEO’su ve kurucu ortağı Bobby Lee, Çinli yatırımcıların lider kripto para birimi Bitcoin‘i bir ödeme sisteminden çok hep bir yatırım aracı olarak gördüğünü vurguladı.

Lee söz konusu açıklamalarını 18 Eylül tarihinde yayınlanan Charlie Shrem’s Untold Stories isimli podcast yayınında dile getirdi. Lee, Çin içerisinde regülatörlerin ve diğer katılımcıların kripto para sektöründeki eğilimlerini tanıtmanın yanı sıra kendi kripto para donanım cüzdanı Ballet’i de duyurdu:

”Ballet benim BTCC borsası, bir madencilik havuzu ve birçok mobil cüzdanı piyasaya sürmenin ortaya çıkardığı tecrübelerin bir meyvesidir.”

Lee bunun yanı sıra güvenli ve basit kullanıma sahip bir kripto para donanım cüzdanı geliştirmenin önemine değindi.

”Benim gibi geek olmayan kullanıcılar dijital güvenlik alanında oldukça kötü bir tecrübe geçmişine sahip. Nasıl güçlü bir şifre oluşturacaklarını bilmiyorlar ve iki faktörlü doğrulamanın ne olduğunu bile anlamıyorlar. Bu tip insanlar giriş yapma konusunda bile sıkıntı çekiyor.”

Lee, lider kripto para birimi Bitcoin’İn Çinliler tarafından bir yatırım aracı olarak görülmesine rağmen dünyanın en ileri teknoloji ödeme ağlarından birisi olduğunu vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment