Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NEO3’ün Test Ağı Denemeleri Başladı!

Çin’in Ethereum’u olarak bilinen NEO, ilk yıllarında yakaladığı başarılı grafik sonrası adeta duraklama dönemine girdi ve birçok yatırımcı ciddi kayıplar yaşadı. Bunun üzerine bir dizi önemli gelişme yapma kararı alan NEO Küresel Gelişim (NGD) ekibi, 17 Eylül tarihinde yaptıkları duyuruda NEO3 Preview1 isimli pilot projenin başlatıldığını açıkladı.

Söz konusu pilot proje temel olarak NEO’nun geliştirici topluluğuna NEO3 bünyesinde yapılacak devasa değişimleri tanıtmayı hedefliyor. NEO3’ün resmi olarak piyasaya çıkışı önümüzdeki yıldan önce yapılmayacak olsa da, Preview1 bunun nasıl mimari değişiklikler yapacağı konusunda yardımcı olması için tasarlandı.

NEO kurucusu Erik Zhang konu hakkında yaptığı açıklamada NEO3 Preview1 pilot ağı ile büyük çaplı ticari uygulamaların hayata geçirilmesi konusunda önemli bir adım attıklarını vurguladı.

Bunun yanı sıra NEO geçtiğimiz temmuz ayında Çin merkezli blockchain platformu Ontology ile ortaklık imzalamış ve yeni nesil internet geliştirmek için beraber çalışacaklarını duyurmuşlardı.

NEO basın saati itibariyle toplam piyasa değerine göre dünyanın en büyük yirminci kripto para birimi konumunda ve alt koinlerin yükselişi NEO’nun da yüzde 7 artış yaşamasına yol açtı. NEO yatırımcıları özellikle NEO3 ile ciddi bir yükseliş elde etmeyi umut etmekte ve buna az bir süre kaldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment