Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Japon Mesajlaşma Devi Line, Bitmax’i Tanıttı!

Japonya’nın en büyük mesajlaşma uygulamalarından birisinin sahibi olan Line, 17 Eylül tarihinde yeni kripto para borsası Bitmax‘i tanıttı. Eylül ayının başlarında ülkenin finansal regülatörü FSA’dan ilgili kripto para borsası işletme lisansını elde eden Line’ın blockchain kolu LVC Corporation, resmen yeni kripto para borsasını tanıttı ve büyük bir hamleye imza attı.

Daha önce yapılan duyuruya göre Bitmax kripto para borsası ilk olarak  kullanıcıların Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash ve Litecoin gibi beş büyük kripto para birimini kullanabilmesine imkan sunacak.  Japonya içerisinde 81 milyon kullanıcıya sahip olan Line, bunun yanı sıra kendi mobil ödeme hizmeti Line Pay aracılığıyla para çekme ve yatırma işlemlerini de kabul edeceğini açıkladı. Kullanıcılar Line Wallet üzerinden kripto para alım satım hizmetini de kolaylıkla gerçekleştirebilecek.

Bitmax özellikle kullanıcılara 9 doların altında kripto para alım satım işlemi yapabilme imkanı sunarak sektörde yeni olan tecrübesiz yatırımcıları da bünyesine çekmeyi planlamakta.

Line aslında daha önce Bitbox isimli bir kripto para borsası piyasaya sürse de, bu Japonya içerisinde faaliyet göstermeyen daha küresel bir platform olarak biliniyor ve Bitmax’in en büyük farkı Japonya içerisinde hizmet verebilme lisansına sahip oluşu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment