Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Coin Yatırımcılarını Sevindirecek Haber Geldi!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, yaz döneminde yaptığı bir açıklama ile ABD pazarından kısa süreliğine çekileceğini ve Binance US isimli kripto para platformu ile bunu telafi edeceğini vurgulamıştı.

Binance Coin, Binance US’de Listelenecek

Binance US yaşanan bekleyişin ardından sonunda kullanıcı alımlarına başladı ve daha önce yaptığı duyurunun aksine bir yeni kripto para birimini de listeleyeceğini istemeden belli etti.

Binance US tarafından yapılan duyuruda Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, Litecoin ve Tether’in borsada listeleneceği vurgulanmış ve birçok Binance Coin yatırımcısı BNB’nin listede olmaması yüzünden panik yaşamıştı. Henüz Binance veya Binance US tarafından BNB hakkında resmi bir açıklama yapılmasa da, ortaya çıkan ve sosyal medyada bir anda yayılan borsa arayüz görüntüleri aslında BNB’nin de listelenebileceğini gösterdi.

Binance Coin özellikle geçtiğimiz hafta sert bir çakılma yaşasa da bu haberin etkisi ile ciddi bir yükseliş elde edip, geçtiğimiz haftalardaki düşüşünü bir nebze olsun telafi etti. BNB basın saati itibariyle yüzde 9 yükseliş yaşamakta ve 22 dolarlık birim fiyata ulaştı.

Bunun yanı sıra alt koinler genel olarak bir canlılık sergilemekte ve XRP ile Ethereum da son iki günün en çok yükselenleri arasında yer aldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment