Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bobby Lee’den Yeni Kripto Para Cüzdanı!

Kripto para sektörünün en ünlü simalarından birisi olan Bobby Lee, yaptığı açıklamada yeni bir kripto para cüzdanı çıkaracağını söyledi.

Çin’de kurulan ilk Bitcoin borsasının da başındaki isim olan Bobby Lee’nin bu yeni geliştirdiği kripto para cüzdanı, birçok kripto paraya soğuk depolama sistemi sunması ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Yapılan açıklamaya göre, Lee’nin bu yeni cüzdanında Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Litecoin gibi kripto paralar için soğuk depolama hizmeti sunulacak. Toplamda şu anda 14 olan sayıya, gelecekte 18 alt koinin daha ekleneceği ve bu sayının 32’ye çıkacağı da ifade ediliyor.

Bu sektöre neden giriş yaptığını ise Bobby Lee, şu sözlerle açıkladı:

”Son dönemde bana bu yönde çok talep geliyordu. İnsanlar, kendilerine ait olan Bitcoin’leri saklayabilecekleri bir cüzdan yapmamı istiyordu.”

Bu durumun kripto para sektörünün son dönemde en hızlı gelişen alanlarından birisi olan cüzdan pazarına da yeni bir soluk getirmesi bekleniyor. Trezor ve Ledger gibi ünlü markalara bu alanda rakip olmasyı planlayan ‘Ballet’ adı verilen cüzdanın yakalayacağı başarı ise, daha şimdiden kripto para sektöründe büyük bir merak konusu haline gelmiş durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment