Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BOME ve SLERF Balinalarının Radarındaki Bu İki Proje 10 Milyon Doları Aştı

Son dönemin en popüler meme coinleri BOME ve SLERF balinalarının radarındaki iki proje 10 milyon doları aştı. 

Kripto para dünyasını kasıp kavuran meme coin çılgınlığı bütün hızıyla devam ediyor. Yatırımcılar, viral popülerlik ve benzersiz pazarlama stratejileri sayesinde bir gecede zengin eden sıradaki gizemli kripto para birimini ararken birkaç proje radara takılıyor.

Son dönemlerin en çok kazandıran projelerinden olan BOME ve SLERF gibi bir meme coin arayan kripto balinaları, özellikle Dogecoin20 ve Slothana isimleri üzerinde duruyor. Gelin, hep birlikte bu iki projeyi ve yatırımcılara vadettiklerini inceleyelim.

Çevre Dostu Dogecoin Alternatifi DOGE20 10 Milyon Doları Aştı

Meme coin denilince akla gelen ilk proje şüphesiz ki ilk şaka temalı kripto para birimi olan Dogecoin oluyor. Ünlü milyarder Elon Musk’ın etkisiyle ralli yapan Dogecoin’e yeni çıkan alternatif Dogecoin20, hem çevre dostu hem de meme coin meraklısı yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokeni olan ve DOGE20 sembolü ile karşımıza çıkan Dogecoin20, ön satışta topladığı fonlar ile balinaların yakın takibine giriyor. 10 milyon dolardan fazla yatırım toplamayı başaran proje, ön satıştaki başarısını borsa listelemeleri sonrasında da göstereceğini iddia ediyor.

Çevre dostu bir kripto para birimi olan ve Dogecoin’in yükseltmesi olarak kendisini konumlandıran Dogecoin20 token satın almak isteyen yatırımcılar, listelemeler öncesinde düzenlenen final turuna katılabiliyor. 

Gösterilen yoğun ilgi sebebiyle ön satışın tüm aşamaları tamamlanmış olan etkinliğe son bir final turu ekleniyor. Proje ekibi, borsa listelemeleri sonrasında söz konusu olacak volatiliteden etkilenmek istemeyen yatırımcılara adeta ekstra bir şans tanıyor. 

Dogecoin20 Token Lansmanı Uluslararası DOGE Gününde

Mevcut final aşamasında yatırımcılar, Dogecoin20 projesine dahil olmak için token başına 0,00022 dolar ödüyor. Proje ekibi, Dogecoin20 token talebi ve DEX lansmanını oldukça önemli bir tarih olan 4 Nisan 2024 olarak planlıyor.

Uluslararası DOGE Günü olarak bilinen 4 Nisan’da gerçekleşecek listelemenin, token fiyatı üzerinde olumlu etkisi olacağı söyleniyor. Elon Musk’ın da sık sık atıf yaptığı DOGE gününde gerçekleşecek lansman öncesinde sabit fiyatlardan Dogecoin20 token satın almak isteyenler, son günleri değerlendiriyor. 

Proje sayfasında satışta olan DOGE20 tokene yatırım yapmak için ETH, USDT veya BNB sahibi olmak gerekiyor. Yatırımcılar ayrıca kart işlemleri ile de DOGE20 satın alabiliyor. 

Staking paneline göre şu ana kadar stake edilen token sayısı 29 milyarı geçen Dogecoin20, meme coin ve DOGE tutkunu yatırımcıları projeye davet ediyor. Yıllık getiri yüzdesinin yüzde 96 gibi yüksek bir oranda olduğu proje, ETH bloğu başına ödül olarak da 6751 DOGE20 dağıtıyor. 

Halihazırda DOGE20’ye yatırım yapmış olan yatırımcılar, heyecanla 4 Nisan’daki listelenmeyi bekliyor. Ünlü milyarder ve kripto bağımlısı Elon Musk’ın o gün bir paylaşım yapıp yapmayacağı ve meme coinlerin bu durumdan ne şekilde etkileneceği ise heyecan yaratıyor. 

Slothana Hızla 1 Milyon Dolara Dayandı

BOME ve SLERF coin’lerin ayak izini takip eden yeni bağış projesi Slothana, ilham aldığı tembelhayvanın aksine oldukça hızlı ilerliyor. Ethereum katili Solana ağında inşa edilen SLOTH coin, topladığı fonlarla ilk günde 1 milyon dolara yaklaşarak balinaların radarına takılıyor. 

Yatırımcılar, Slothana coin satın almak için herhangi bir kademeli ön satış etkinliğine katılmıyor. Proje sayfasında bile tembelhayvanın tembelliğine gönderme yapar gibi sadece birkaç satır bilgi bulunuyor. 

9-5 çalışmaktan yorulmuş ofis tembellerini hedefleyen proje, yatırımcılarını masanın başından kurtarmayı amaçlıyor. Birkaç saat içerisinde 600 bin dolardan fazla fon toplayan ve ilk günde yatırımları 1 milyon dolara yaklaşan proje, pek çok kripto meraklısının dikkatini çekmişe benziyor. 

SLOTH Coin Sıradaki BOME Mi?

Slothana coin satın almak için tasarlanan mekanizma, BOME projesine benziyor. Bağış yoluyla yatırım toplayan SLOTH, Solana blok zincirindeki yeni viral meme coin olmayı hedefliyor. 

BOME’nin performansını yakalaması durumunda yatırımcılarını sıkıcı işlerinden kurtarmayı vadeden SLOTH projesinde yatırımcılar belirlenen bir adrese SOL gönderiyor.

Proje sayfasında yer alan verilere göre 1 SOL karşılığında proje ekibi katılımcının cüzdanına 10 bin SLOTH coin transfer ediyor. Diğer bir deyişle yatırımcının yapması gereken tek şey, bir adrese SOL göndermek ve ardından airdrop dağıtımını beklemek oluyor. 

Yatırımcılara Slothana coin’e yatırım yapmak için merkezi bir borsadan değil Phantom gibi bir kripto cüzdan kullanarak SOL göndermesi gerektiği belirtiliyor. 

Proje ekibi yatırımcılardan sosyal medya etkileşimi haricinde hiçbir şey beklemiyor. SLOTH coin X hesabını takip ederek katılımcılar, hem daha fazla yatırımcıyı davet etme hem de projenin gidişatı ile ilgili bilgi sahibi olma imkanı buluyor. 

SLOTH projesinin arkasındaki ekibin, DEX listelemesi sonrasında adeta uzaya çıkan SMOG ekibi olduğu yönündeki iddialara, projeye olan ilgiyi artırıyor. 

Son dönemde adını sıklıkla meme coin projeleriyle duyuran Solana blok zincirinde inşa edilen SLOTH coin, meme coin düşkünü, viral popülerlik arayışında olan ve hızlı kazanç elde etmek isteyen yatırımcılarını bekliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!