Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT Koleksiyonun Taban Fiyatı Yüzde 50’den Fazla Düştü

Dünyanın en popüler Non-fungible token (NFT) koleksiyonlarından Bored Ape Yacht Club’ın (BAYC) taban fiyatı, %50’den fazla düşüş yaşadı.

Ethereum fiyatı üzerinden satış yapılan NFT koleksiyonu, Ethereum’un son 30 günlük periyotta %35’lik bir düşüş yaşaması ve koleksiyonun satış hacminin düşmesiyle birlikte taban fiyat %50’den fazla düşüş yaşadı.

1 Mayıs tarihinde ortalama 167 Ether’den satış gerçekleşen Bored Ape koleksiyonunda, 18 Mayıs tarihinde ortalama 100 Ether’den işlem görüldü ve koleksiyonun taban fiyatı 97 Ethereum’a geriledi.

Bored Ape’in geliştiricisi Yuga Labs tarafından açıklanan metaverse projesinden bu yana koleksiyonun yerel token’ı ApeCoin %70’e yakın bir düşüş yaşadı. ApeCoin en yüksek seviyesinin %80 aşağısında 7,84 dolardan işlem görüyor.

Bored Ape Yacht Club’ın (BAYC) resmi Discord sunucusu hack’lenmiş ve hacker’ların NFT mint’lemeyi talep eden bir oltalama linki göndererek Discord üyelerini kandırmayı amaçladığı söylenmişti.

Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonunun öğelerinden #3547’nin sahibi, yaklaşık 300 bin dolar değerindeki NFT’sini yanlışlıkla 3 bin dolara satmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!