Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bored Ape Yacht Club Yüzde 60 Düşerken, Snoop Dogg’dan BAYC Temalı Restoran

Ethereum’un en popüler NFT koleksiyonu olan Bored Ape Yacht Club mayıs ayında ortalama satış değeri açısından %60’lık bir düşüş yaşadı. Ayrıca ünlü şarkıcı Snoop Dogg ise BAYC temalı bir mekan açacağını duyurdu.

Mayıs ayı kripto para sektörü için fiyat ve hacim düşüşleri ile geçti. Bu düşüşten etkilenen NFT piyasasında bulunan koleksiyonların taban fiyatları ve gerçekleşen satışlardaki ortalama fiyatlar da benzerlikler gösterdi. BAYC ise mayıs ayında ortalama satış değeri açısından %60 düşüş yaşadı. Satışların ortalama gerçekleştiği fiyat 382 bin dolara çekildi.

Otherdeed, Art Blocks, NBA Top Shot ve Mutant Ape Yacht Club gibi diğer popüler koleksiyonlardan hala daha yüksek bir satış ortalamasına sahip olan BAYC, değer düşüşü yaşamış olsa da birbirinden farklı sahiplik miktarı açısından 475’den 591‘e yükseliş gösterdi.

NFT piyasasındaki düşüsün sebebi olarak Ethereum’un geçtiğimiz ay yaşadığı değer kaybı gösteriliyor. UST ve LUNA krizi sonrası tüm kripto paralarda düşüş yaşandı. Lider pazaryeri OpenSea’nin işlem hacmi mayıs ayında %50 düştü.

APE token‘ı, mayıs açılış fiyatı olan 20 dolardan %66 gerileyerek 6,76 dolara çekildi ve ayı bu fiyattan kapattı.

Snoop Dogg’dan BAYC temalı restoran

Andy Nguyen, Kevin Seo ve Phillip Huynh tarafından ortaklaşa kurulan bir girişim olan Snoop Dogg ve Food Fighters Universe, Los Angeles’ta hizmet verecek olan olan Dr. Bombay’s Sweet Exploration isimli tatlıcı açacaklarını duyurdu.

Mekan Snoop Dogg’un sahip olduğu BAYC’ın adını taşıyacak ve koleksiyonun temasını yansıtacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!