Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elidor, Ünlü Voleybolcu ile Metaverse’de

Ünlü saç bakım markası Elidor, milli voleybolcu Ebrar Karakurt ve müzisyen Nova Norda ile birlikte metaverse’e adım attığını duyurdu.

Elidor’un 8 Haziran’da gerçekleşecek lansmanı ile #Dedikolabilir koleksiyonu kullanıma açılacak. Elidor’un, Boyner ile yaptığı ortaklık sayesinde ve “Kendi Yolumuzda” projesi kapsamında genç kadınların eğitim hayallerini destekleyeceği açıklandı.

Sınırlı sayıda parçadan oluşacak koleksiyonun geliri, TOG Vakfı’nın Gençlik Bursları Fonu’na bağışlanacak. Bu sayede birçok genç kadının eğitim ücretleri karşılanacak.

Elidor konuya ilişkin yaptığı açıklamada:

“Elidor olarak yenilikçiliği benimsiyoruz ve yeni teknolojilerin kullanıldığı her alanda tüketicilerimizle buluşmanın yollarını keşfetmeye devam ediyoruz. Kendi Yolumuzda projesi kapsamında genç kadınların eğitim hayallerini desteklemek için hızlı tüketim markaları arasında Türkiye’deki ilk NFT projesini ürettik. Buradaki açık artırmanın gelirini TOG Gençlik Bursları Fonu’na aktararak genç kadınlar için burs kaynağı yarattık. Şimdi de Elidor markamızı ve Kendi Yolumuzda marka amacı projemizi sanal evrene taşıyoruz. Yenilikçi bir iletişim açısıyla tüketicilerimizle projemizi buluşurken, Boyner iş birliğiyle oluşturduğumuz Elidor x Boyner Dedik Olabilir Koleksiyonu sayesinde TOG’un Gençlik Bursları Fonu’na kaynak yaratarak genç kadınların eğitim hayallerinin önündeki engelleri kaldırmaya devam ediyoruz.”

açıklamalarında bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!