Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Borsalara 150.000 Ethereum Gönderildi: Analist Satış Baskısı Konusunda Uyardı!

Kısa süre içerisinde borsalara akıtılan milyonlarca dolarlık Ethereum, satış baskısı konusunda endişe yarattı.

Blockchain analiz platformu IntoTheBlock’un verilerine göre, son 24 saatte 150.000’den fazla Ethereum borsalara yatırıldı. Bu, Ocak ayından bu yana kaydedilen en yüksek günlük giriş olarak dikkat çekerken olası bir Ethereum satış baskısı hakkında endişeleri artırdı.

IntoTheBlock, bu tür büyük miktarlardaki borsa girişlerinin genellikle satış baskısının yükseldiğine işaret ettiğini belirtti. Kullanıcıların bu hareketlerle son fiyat dalgalanmalarından yararlanmak ya da muhtemel kayıpları sınırlamak amacıyla hareket edebileceği ifade edildi.

Öte yandan, kripto para piyasası, FED’in faiz oranlarını yarım puan düşürmesinin ardından genel bir yükseliş kaydetti. Bu, son dört yılın ilk faiz indirimi olarak dikkat çekerken, Ethereum’un da bu gelişmeden etkilenerek değer kazandığı görüldü.

Ethereum’un fiyatındaki bu artışa rağmen, borsalara yapılan yüksek miktardaki Ethereum transferlerinin satış baskısını artırıp artırmayacağı ise merak konusu oldu.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,5 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 2.543 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!