Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analiste Göre Son Günlerin Dikkat Çeken Altcoin’i Solana’yı Geride Bırakabilir!

Ünlü kripto analisti Bluntz, Sui’nin (SUI) güncel durumunu değerlendirdi.

Ünlü kripto para analisti ve trader Bluntz, Solana’nın (SOL) rakibi Sui (SUI) hakkında olumlu beklentilerini paylaşırken, Bitcoin (BTC) ve layer-1 blockchain projesi Saga (SAGA) ile ilgili tahminlerini de aktardı.

Bluntz, sosyal medya platformu X üzerinden 275.300 takipçisine, Sui’nin dört saatlik grafikte yükselen bir kanalın üst sınırını aşarak güçlü bir çıkış yaptığına dikkat çekti.

Bluntz, bu kırılmanın işlem hacmindeki artışla aynı zamana denk geldiğini belirterek şu ifadelere yer verdi:

SUI buradan çok daha fazla yükselecek, bu durum bana göre adeta bedava para.

Yavaşça yükselen bu kanal kırılmaları, hacimle birleştiğinde neredeyse her zaman güçlü bir ivmeye işaret eder. Liderler liderliğe devam ediyor,” dedi.

Analistin paylaştığı grafik, SUI’nin yaklaşık %75’lik bir kazançla 2,40 dolar seviyesini aşabileceğini gösteriyor. Sui, haberin yazıldığı sırada 1,37 dolar seviyesinde işlem görüyor ve geçen hafta ulaştığı 0,867 dolarlık dip seviyesinden %58 oranında yükseldi.

Bitcoin döngüsü için tahmin

Bitcoin ile ilgili olarak Bluntz, BTC’nin bir döngü zirvesine 2024’ün sonlarında veya 2025’in başlarında ulaşabileceğini ifade etti. Analist, Bitcoin’in Elliott Dalga Teorisi’ne göre beş dalgalık bir model oluşturduğunu ve bu modelin 100.000 dolar seviyesine ani bir yükselişle sonuçlanacağını öne sürdü.

Elliott Dalga Teorisi’ne göre, bir varlığın ana fiyat trendi beş dalga boyunca hareket ederken, düzeltme üç dalgada gerçekleşir.

Son olarak Bluntz, layer-1 blockchain projesi Saga (SAGA) token’ı hakkında da olumlu bir değerlendirme yaptı.

Analist, SAGA’nın mevcut piyasa koşullarında “güçlü bir yükseliş” formasyonu içinde olduğunu belirterek, projenin düşük piyasa değeri ve risk sermayesi destekli olması nedeniyle yukarı yönlü potansiyel taşıdığını söyledi.

Bluntz’un paylaştığı grafik, Saga’nın günlük grafikte ters omuz-baş-omuz formasyonu oluşturduğunu ve bu formasyonun satış baskısının azaldığını gösterdiğini aktardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!