Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BRETT Coin 1 Dolar Olacak Mı? BRETT Alternatifi Meme Coinler Hangileri?

Bitcoin’in ATH’ye yürüdüğü Şubat ve Mart ayında yükseliş gösteren kripto para piyasaları bir süredir durgun ilerliyor. Mart’ta ralli yapan pek çok proje ise derin bir sessizliğe gömülüyor. 

O dönemde Coinbase Ethereum Katman-2 ağı olan Base blok zincirindeki işlemleri artıran BRETT coin, hem analistlerin hem yatırımcıların dikkatini çekmişti. Analistler BRETT’in performansının daha da artacağı yönünde tahminlerde bulunurken 102 dolarlık BRETT coin satın alımının 30 bin 830’a katlanması kripto dünyasında büyük yankı uyandırmıştı. 

Base’in maskotu olarak gösterilen BRETT coin, Mayıs ayına geldiğimizde geçtiğimiz aylardaki performansını sürdürmeyi başaramadı. CoinMarketCap verilerine göre BRETT, son 1 ay içerisinde yüzde 35’ten fazla düşerek ciddi oranda geriledi. 

Birkaç ay önce BRETT coin 1 dolar olacak mı beklentilerinin yerini de haliyle umutsuzluk ve belirsizlik aldı. Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,04048 dolardan işlem gören BRETT coin’in 1 dolar olması şimdilik pek mümkün gibi görünmüyor. Yine de kripto dünyasındaki volatiliteyi bilen BRETT yatırımcıları, umudunu korumaya devam ediyor. 

BRETT coin’in beklenen performansı gösterememesi üzerine alternatif projelere yönelmeye başlayan yatırımcılar ise indirimli fiyatlardan satın alma imkanı sunan ön satış etkinliklerine ilgi gösteriyor. 

Hızlı ilerleyen ön satışı ile 20 milyon dolara yaklaşan çok zincirli DOGE projesi Dogeverse ve yapay zeka destekli yatırım partneri bir köpek coin olan WienerAI, BRETT alternatifi arayan yatırımcıların dikkatini çekiyor. 

Gelin birlikte bu iki projenin ön satış performansını ve yatırımcılara vadettiklerini inceleyelim. 

6 Zincirli Dogeverse 20 Milyon Dolara Yaklaşıyor

Kripto ekosistemindeki popüler blok zincirleri arasındaki engelleri ortadan kaldırmayı amaçlayan bir proje olan Dogeverse token, ön satış performansı ile yatırımcı sayısını hızlı artırıyor. İndirimli fiyatlardan Dogeverse token satın almak isteyen köpek coin meraklılarından toplanan fonlar 20 milyon dolara yaklaşıyor. 

Ethereum, BNB Zinciri, Solana, Polygon, Avalanche ve Base ağları arasında köprü görevi görerek hızlı, güvenli, düşük maliyetli ve serbest bir dolaşım imkanı sunmak isteyen Dogeverse, ilk gerçek çok zincirli DOGE projesi olarak konumlanıyor. 

Portal Bridge ve Wormhole bağlantıları sayesinde ön satışta DOGEVERSE token satın alan yatırımcılar, etkinlik bitiminde bu tokenleri dilediği ağdan talep edebiliyor. Yavaş yavaş sona gelinen ön satış sebebiyle proje ekibi ve token sahipleri, borsa listelemeleri için adeta gün sayıyor. 

Çok zincirli bir ekosistem ile meme coin altyapısına işlevsellik katan Dogeverse token, mevcut aşamada 0,00031 dolardan satın alınabiliyor. Aşamalı ön satış etkinliği ile indirimli fiyatlardan Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar, borsa listelemeleri öncesinde son fırsatları değerlendiriyor. 

Çok zincirli bağlantıların ön satış bitmeden gerçekleştirilmiş olması sebebiyle yatırımcılar, ETH, USDT, BNB, MATIC, AVAX, BASE, SOL veya kart işlemleri kullanarak ön satış etkinliğine katılma imkanı buluyor. 

Yatırımcılar dilerse yüksek APY ve blok ödülleri sunan staking özelliğinden de faydalanabiliyor. Şu ana kadar stake edilen Dogeverse token sayısı 30 milyara ulaşırken ETH bloğu başına ödül 6088,28 Dogeverse token oluyor. 

Yapay Zeka Destekli WienerAI Token 2,3 Milyon Doları Aşıyor

BRETT coin alternatifi proje arayışına giren yatırımcıların radarına takılan bir diğer meme coin ise WienerAI oluyor. Aşamalı ön satışa erkenden dahil olmak ve indirimli fiyatlardan WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 2 milyon doları aşıyor. 

Şu ana kadar toplanan fonların 2,3 milyon doları aştığı WienerAI, geleneksel pek çok meme coin projesinin aksine yalnızca viral popülerlik peşinde koşmuyor. İşlevsellik sunmak isteyen proje ekibi, kripto meraklılarının yatırım kararlarına destek olarak yapay zeka tabanlı bir yatırım botu geliştiriyor. 

WienerAI token sahiplerinin erişebileceği pek çok özelliğe sahip bu yatırım partneri, işlem ücreti bulunmayan, hızlı ve güvenli bir deneyim sunuyor. 

Projenin merkezinde yer alan WAI token arzının yüzde 30’u ön satış etkinliğiyle erken dönem yatırımcılara sunuluyor. Aşamalı ön satış stratejisi, projeye erken dahil olanların borsa listelemeleri öncesinde potansiyel kazanç elde etmesine olanak tanıyor. 

Yapay zekadan güç alan bir yatırım partneri olmak için yola çıkan WienerAI, staking özelliği ile de dikkat çekiyor. Yatırımcılara pasif gelir elde etme imkanının yanı sıra 2 yıla yayılacak şekilde dağıtılması planlanan staking ödülleri, “Sosis Ordusu” adı verilen kripto topluluğunu destekliyor.

WAI token ön satışının aşamaları yalnızca 2 gün sürüyor. İndirimli fiyatlardan istifade etmek isteyen kripto meraklıları, mümkün olan en kısa sürede yatırım kararı vermeye çalışıyor. 

Yarı köpek yarı yapay zeka ve biraz da sosis sloganıyla geliştirilen WienerAI token, ön satışın mevcut aşamasında, 0,000708 dolardan alıcı buluyor. 

Hem köpek temalı meme coinler hem de yapay zeka coinleri arayışında olan katılımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile WienerAI tokene yatırım yapabiliyor. Yatırımcılar dilerse mevcut oranıyla yüzde 430 APY sunan staking özelliğinden de faydalanabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!