Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’li Bitcoin Borsası Bir Coin’i Delist Edeceğine Yönelik İddiaları Yanıtladı!

Kripto para borsası Kraken, Avrupa Birliği (AB) müşterilerine Tether (USDT) kısıtlaması getirilebileceğine yönelik iddialara yanıt verdi.

Kraken’in Küresel Varlık Büyütme ve Yönetim Başkanı Mark Greenberg, USDT iddialarını yanıtladı. Greenberg AB ülkelerine USDT desteği vermeye devam edeceklerini belirtirken şimdilik bir deslit planına sahip olmadıklarını vurguladı.

Bloomberg tarafından kısa süre önce aktarılan haberde, Kraken’in Avrupa Birliği ile uyum politikaları gereği USDT’den vazgeçebileceğine yer verilmişti.

Bir diğer kripto para borsası OKX, mart ayında yaptığı açıklamada MiCA ile uyum sağlayabilmek adına AB’deki USDT işlem çiftlerinin çoğunu listeden çıkardığını duyurmuştu.

Mark Greenberg konu hakkında yaptığı açıklamada, AB müşterilerinin USDT desteğine önem verdiğini bildiklerini ve MiCA kapsamında uyum sağlayıp USDT desteğini bir şekilde devam ettirmeyi planladıklarını kaydetti:

Avrupalı ​​müşterilerimizin USDT’ye erişime değer verdiğini biliyoruz ve gelecek rejim kapsamında USDT sunmak için tüm seçenekleri incelemeye devam ediyoruz. Elbette, aynı fikirde olmasak bile tüm yasal gereklilikleri takip edeceğiz. Ancak kurallar henüz kesinleşmedi ve ilgili tüm stablecoinleri Avrupalı ​​müşterilerimize sunmaya devam etmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!