Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Brezilya’nın En Büyük Dijital Bankası Yeni Kripto Parasını Piyasaya Sürüyor

Brezilya’nın önde gelen dijital bankası Nubank, Polygon (MATIC) blokzincirinde geliştirdiği sadakat temelli kripto para birimi Nucoin’i piyasaya sürüyor.

Warren Buffett destekli Nubank tarafından 1 Mart tarihinde resmi blog sitesinde yayınlanan gönderiye göre geçtiğimiz yılın ekim ayında duyurduğu sadakat temelli kripto parası Nucoin’i piyasaya sürüyor. Toplamda 100 milyar arzı olduğu belirtilen kripto paranın, Nubank kullanıcıları için birçok avantajı bulunduğu ifade edilirken ikincil bir pazara sahip olmadığının altı çizildi.

Banka Nucoin’in airdrop’unda tüm banka müşterilerinin minimum 50 Nucoin alacağını ancak çeşitli kriterlere göre bu airdrop oranının artacağını belirtti. Nubank, eski müşterilerinin airdrop’tan daha yüksek oranda yararlanacağını ifade ederken kullanıcıların daha yüksek airdrop oranları için başkalarını banka müşterisi olmaya davet edebileceğini, NuCommunity’e katılabileceğini veya kapalı test grubunun bir parçası olabileceğini aktardı.

Ayrıca bankanın sunduğu Roxinho ve Ultravioleta kartları ile yapılan harcamalar neticesinde veya bankanın kripto alım satım uygulaması aracılığıyla da Nucoin elde edilebileceği bankanın açıklamaları arasında yer aldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!