Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Brian Kelly: Bitcoin’de Ufak Bir Artış, Alt Koinleri Uçuşa Geçirebilir

CNBC ve kripto para deyince akla belki de ilk gelen isim olan Brian Kelly, kripto paralar konusundaki olumlu tavrını sürdürmeye devam ediyor. Kelly, son olarak katıldığı bir başka yayında daha geleceğe yönelik olumlu mesajlar verdi.

Bitcoin ve piyasalarının genelinin bu hafta yakaladığı ivme ile ilgili yorumlarını paylaşan Kelly, alt koinlerde yaşanan anlık artışa da dikkat çekti ve şunları söyledi:

”Alt koinler halen Bitcoin ile ciddi oranda paralel seyrediyor. ETF dedikoduları vs. derken Bitcoin son iki ayın tartışmasız yıldızı oldu. Ancak Ethereum ve Stellar Lumens gibi koinler de son dönemde toparlanmaya başladı. Bitcoin’de yaşanacak ufak bir artış dahi, alt koinler için çok önemli olacaktır.”

Kelly, aynı zamanda Bitcoin fiyatı için 5900 dolar seviyelerinin gerçekten de oldukça güçlü bir destek olduğuna dikkat çekerken, yine kripto para piyasaları ile ilgili yaptığı yorumlar ile gönüllere su serpmeyi başardı. Bu yazının kaleme alındığı dakikalarda Bitcoin 6529 dolardan işlem görürken, Ethereum ise 311 dolardan kendine alıcı buluyor. İlk 10 koin içinde ayrıca XRP ve EOS, yakaladığı performans ile dikkat çekiyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment