Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Brian Kelly ve Tom Lee, Bitcoin Fiyatı Konusunda İyimser

Bir kaç gündür yaşanan kendisini iyice hissettirip bir çok kripto parayı aşağıya çeken ayı piyasasının etkisine rağmen, ünlü iki Bitcoin boğası Brian Kelly ve Tom Lee hala lider kripto para biriminin 2018 yılının yüksek bir fiyattan kapatacağı görüşünde. Kelly için bunun temel nedeni kurumsal yatırımcıların akın akın piyasaya giriş yapması. Lee ise önceki açıklamalarında yaptığı 25.000 dolarlık Bitcoin tahmininde ısrarcı.

”Kurumsal Sürü” Geliyor

Yakın zamanda CNBC’ye çıkan Brian Kelly, büyük paraya sahip oyuncuların piyasaya girişinin eninde sonunda bir etki yaratacağını ifade etti ve sözlerini şöyle sürdürdü:

”Bizim kripto hedge fonumuz için yaptığımız sohbetlerden şunu söyleyebilirim ki, kurumsal sürü piyasaya giriş yapmaya başladı.”

Kelly son zamanlarda yaşanan ve kripto para piyasasının dikkatini ciddi bir anlamda çeken Fidelity kurumu ile Yale Üniversitesine değinmekte.

Kelly’e göre mevcut olaylar artan genel kabul hakkında oldukça olumlu işaretler ve bunlar kripto para endüstrisinin sıradaki yıla boğa ile başlamasını katalize edecek unsurlar. Kelly bunun yanı sıra kurumsal yatırımcılar için depolama çözümlerinin büyük bir sıkıntı olduğunu, ancak Fidelity gibi kurumlarla bunun çözüleceğini vurguladı.


Lee ise daha önce yaptığı 25.000 dolar fiyatında ısrarcı olup, özellikle 200 günlük grafiklerin bu konuda oldukça önemli olduğunu ancak BTC’nin önümüzdeki 6 ay boyunca sadece %50 artış yapabileceğini aktardı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment