Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Yüzde 11 Değer Kaybederek 10 Bin Doların Altına Düştü

Son günlerde yaşadığı artıştan sonra bir düzeltme sürecine giren Bitcoin şu an itibarıyla 10 bin doların altına düşmüş durumda.

Kripto para piyasası geçtiğimiz son birkaç gün içerisinde oldukça büyük bir artış yaşamış, piyasadaki pek çok koinin fiyatında artış görülmüştü. Ancak bu artıştan sonra gelen düzeltme süreciyle birlikte pek koin değer kaybetmeye başladı.

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz gün 11 bin dolar seviyesinin altına düşmüş, 10 bin doların üstünde kalmaya çalışmıştı. Ancak bu gece itibarıyla fiyatın 10 bin dolar barajının altına gerilediğini görüyoruz.

Son yirmi dört saat içerisinde yüzde 11 oranında düşüş yaşayan Bitcoin şu anda 9 bin 850 dolar gibi bir fiyata sahip. Piyasadaki diğer koinlerde de buna benzer düşüşler görüldüğünü söyleyebiliriz.

Bitcoin’in kısa vadede buna benzer bir düşüş yaşaması bekleniyordu. Özellikle Josh Rager gibi analistler, geçtiğimiz günlerde yaşanan artışın ardından yaklaşık yüzde 40 oranında bir düzeltme görülebileceğini söylüyorlardı. Josh Rager şu anda yaşanan düşüşün son derece normal olduğunu söylüyor ve Bitcoin’in uzun vadede yükselmeye devam edeceğini vurguluyor.

Kripto para piyasasında yaşanan bu düşüş ne kadar sürecek henüz bilinmiyor. Ancak bazı analistler şimdiden Bitcoin fiyatının kısa süre içerisinde yeniden yükselmeye başlayacağı yönünde tahminlerde bulunuyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment