Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pomp İddialı: “Bitcoin 100 Bin Dolar Olacak”

Kripto para uzmanlarından Anthony Pompliano, Bitcoin fiyatının önümüzdeki aylarda yükselmeye devam edeceğini ve en sonunda 100 bin dolara kadar çıkabileceğini düşünüyor.

Sektörün meşhur isimlerinden Pompliano geçtiğimiz günlerde Yahoo Finance’e konuştu ve kripto para piyasasının geleceğiyle ilgili bazı yorumlar yaptı. Pomp konu hakkında yaptığı açıklamalarda kripto para piyasasını genel olarak iyi günlerin beklediğini söyledi.

Olumlu Gelişmeler

Pompliano, sosyal medya devi Facebook’un kripto para sektörüne adım atmasının piyasa için olumlu bir gelişme olabileceğini düşünüyor.

Pompliano’ya göre Facebook’un dijital para cüzdanında zamanla Bitcoin desteği de sunulmaya başlayacak ve böylece çok daha fazla insan Bitcoin kullanabilecek:

“Bence o cüzdan zamanla Bitcoin ve Ethereum ile tokenlaştırılmış menkul kıymetleri ve verileri destekleyecek. Böylece belki de kişisel sağlık bilgilerini tokenlaştırıp cüzdanınızda saklayabileceksiniz.”

Kısıtlı Arz

Pompliano sektördeki olumlu gelişmelerin yanı sıra Bitcoin’in kısıtlı sayıda arza sahip olduğunu, yalnızca 21 milyon adet Bitcoin üretilebileceğini söylüyor.

Pompliano’ya göre zaman geçtikçe ve bu 21 milyon sınırına yaklaşıldıkça Bitcoin fiyatının daha çok artmaya başladığını göreceğiz.

Anthony Pompliano tüm bunlarla birlikte Bitcoin fiyatının 2021 yılında 100 bin dolara çıkabileceğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment