Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Bitcoin Fiyatı 2020’de 60 Bin Dolar”

Kripto para piyasasıyla ilgili yapılan yeni bir araştırmaya göre Bitcoin fiyatı önümüzdeki birkaç ay içerisinde birkaç kat artabilir.

Digital Asset Research tarafından yapılan araştırmaya göre Bitcoin fiyatının yükselişe geçmesindeki en büyük etmenlerden biri arz miktarı. Bu araştırmalara göre Bitcoin’in toplam arz limitine yaklaşıldıkça Bitcoin daha değerli hale gelmeye başlıyor.

Mayıs 2020

Bitcoin’in bundan birkaç ay sonra epey önemli bir halving yaşaması bekleniyor. Bu sürecin sonunda Bitcoin ağındaki blok ödülleri yarı yarıya düşürülecek.

Digital Asset Research, bu halvingin Bitcoin fiyatını epey olumlu yönde etkileyeceğine inanıyor. Şirketin araştırmalarına göre gitgide daha değerli hale gelecek olan Bitcoin’in fiyatı Mayısı 2020’ye kadar 60 bin dolara çıkmış olabilir.

Geçmişe Dayalı

Şirket bu tahminin geçmişe yönelik yaptığı araştırmalarla destekliyor. Konu hakkında yayınlanan bilgiler, Bitcoin’in her halving sürecinden sonra değer kazanmaya başladığını gösteriyor.

Eğer Bitcoin geçmiştekine benzer bir performans gösterirse fiyatın özellikle 2021 tarihinde harekete geçmesini bekleyebiliriz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment