Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Bitcoin 2022’de 250 Bin Dolar”

Ünlü yatırımcı Tim Draper Bitcoin‘in gelecekteki performansıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu ve Bitcoin fiyatının birkaç yıl içerisinde 250 bin dolara çıkabileceğini söyledi.

Yatırım dünyasının ünlü isimlerinden Tim Draper Yahoo Finance’e konuştu ve kripto para piyasasının geleceğiyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Draper genelde kripto paralar hakkında yaptığı olumlu açıklamalarla tanınıyor. Kendisi ayrıca Bitcoin’in gelecekteki fiyatıyla ilgili epey iyimser tahminleriyle de biliniyor.

250 Bin Dolar…mı?

Draper kısa süre önce verdiği röportajda Bitcoin hakkındaki bu iyimser tahminin yineledi. Bitcoin fiyatının kısa süre içerisinde yükselişe geçmeye başlayacağını söyleyen Draper, fiyatın daha önce hiç olmadığı kadar yükseleceğini düşünüyor.

Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde Dünya genelindeki Bitcoin kullanımının artacağını söyleyen Draper bunun Bitcoin fiyatını büyük ölçüde etkileyeceğini düşünüyor.

Facebook’un Libra projesinden de bahseden Draper, bu gibi projelerin Bitcoin’e rakip olamayacaklarını ve Bitcoin’in geniş bir kitleye hitap edeceğini düşünüyor. Kendisinin tüm bunlara dayanarak yaptığı fiyat tahmini ise şu şekilde:

2022’de 250 bin dolar olacak. Biraz garantici olursak belki 2023’ün ilk çeyreği diyebiliriz. 2023’ün ilk çeyreğinde de görebiliriz ama bence daha erken olacak.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment